Küsimused, mida naised tahaksid meeste kohta küsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed armastavad naisi, kuid see ei tähenda, et nad alati mõistavad oma kalleid kaasasid. Ja sama kehtib naiste kohta: kuigi mehed on neile kallid, jäävad teatud asjad naistele selgusetuks.

Järgnevalt on välja toodud mõned küsimused, mida naised tahaksid meeste kohta küsida, vahendab MSN. Küsimustele vastab kolumnist Aaron Traister.

Naine: kui ma pakun välja, et me võiksime mõne teise paariga välja minna, ei meeldi mu abikaasale see mõte. Mida teha?

Aaron Traister: teise paariga väljas käimine on õudne. Suhtlemine on kuidagi võlts ja seda ei anna võrreldagi sellega, kui vabalt saab mees end oma semudega tunda. Sõbrad mõistavad meest ja on näinud teda igas olukorras. Nendega saab mees igal teemal rääkida, kuid mõne paariga – eriti kui mõlemad partnerid on naise tutvusringkonnast – välja minnes tunneb mees, et ta peab neile justkui muljet avaldama. Kui naine tahab omale uusi tuttavaid, ärgu otsigu neid paaride seast. Ta on ise juba imelises paarisuhtes, ta võiks seda nautida ja minna oma sõbrannadega välja.

Naine: mu abikaasa ja vend rääkisid viimane kord peol mitu tundi kõlaritest. Miks on sellised vidinad meeste jaoks nii erutavad?

AT: kaasaegsed mehed on üles kasvanud elektrooniliste vidinatega. Ja neile tohutult meeldib arutada seda, mida nende uus «lelu» teha suudab. Kui väiksena mängis mees robotite ja Legodega, siis täiskasvanuna on need lelud asendunud autode, mängukonsoolide ja audioseadmetega. Naisel vedas, et see vestlus kestis vaid paar tundi, mitte mitu päeva.

Naine: mu abikaasa teeb hommikuti voodi ära, kuid ta ei pane voodile dekoratiivpatju. Miks ei meeldi meestele armsad asjad, mis muudavad magamistoa ilusamaks?

AT: see on veider küsimus. Miks peaks voodi üldse ilus välja nägema? Kas teil käib iga päev külalisi? Veelgi veidram on see, et naistele meeldib kuhjata patju voodile. Neil patjadel polegi sageli muud otstarvet, kui voodi ilusaks muutmine, seega need tuleb enne magama minekut uuesti voodilt ära tõsta. Järelikult ööseks tuleb neile patjadele mingi koht leida või viskate need lihtsalt põrandale? Mõtle hetkeks sellele, et su voodis on umbes kümme patja ja küsi endalt: kumb teist peaks kirjutama nõustajale seoses voodi tegemisega?

Naine: mu abikaasa vihkab oma tööd, mistõttu on ta õhtuti alati pahur. Mida ma peaksin talle ütlema, et ta oma paha tuju kodus välja ei elaks?

AT: esiteks ütle talle, et ta ei tohiks käituda sinuga ebaviisakalt. See pole hea, kui elatakse oma päeva jooksul kogunenud frustratsiooni kodus välja. Ent selline käitumine on laialt levinud, seega siin on minu nõuanne: palu mehel trenni minna. Ta peaks leidma omale väljundi, kus ta saaks oma paha tuju välja elada enne koju tulekut. Kontoris töötavad mehed koguvad sageli endasse halba energiat. Su abikaasa peaks sellest energiast vabanema ja tooma sulle õhtul lilli, mitte olema pahur.

Naine: miks mu mees kannab auklikke T-särke, kuigi ta kapis on palju korralikke riideid?

AT: augud kujutavad teatud pehmust ja mugavust, mida uuel rõival pole. See on hindamatu. Teeme nii, et kui mees tahab tulla mõnele sünnipäevale aukliku särgiga, siis sa võid temaga pahandada, aga kui ta lihtsalt pikutab kodus diivanil oma lemmiksärgis, siis tõmba ka endale mugavad riided selja ja naudi õhtut koos mehega. Ära riidle temaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles