Mida teha, et raseeritud jalad püsiksid kauem siledad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine teab, kui tüütu võib olla jalgade raseerimine – ühel hetkel on jalad siidiselt pehmed ja siledad, järgmisel hakkavad juba väikesed karvakesed uuesti oma pead tõstma. Enamiku naiste jaoks on raseerimine ebameeldiv tegevus, mida ei tahaks kuigi tihti teha.

Usu või ära usu, kuid teatud nippide abil saab kindlustada, et raseeritud jalad püsiksid kauem siledana, kirjutab womenshealthmag.com.

Koori nahka 

Enne raseerimist kasuta oma lemmik nahakoorijat. Koorimine puhastab naha surnud naharakkudest ja aitab üles tõsta ka neid karvakesi, mis varjavad end naha all, tänu millele on tulemus pärast raseerimist kordades parem.

Kasuta head raseerijat

Raseerijat valides võiks silmas pidada, et see sobiks sinu nahatüübile. Kui sul on kuiv nahk, osta niisutava ribaga raseerija. Oluline on võimalikult nahalähedaselt raseerida, sest siis on jalad imeliselt siledad ja tagasi kasvavad karvad ei hakka sind juba järgmisel päeval häirima. Eelistada võiks mitme teraga raseerijaid.

Raseeri ülespoole

Alusta raseerimist pahkluudest ja liigu mööda jalga ülespoole (vastukarva). Niimoodi raseerid nahalähedasemalt ja jällegi ei pea muretsema, et juba järgmisel hommikul on jalgadel häirivad karvatüükad.

Kasuta niisutavat kreemi

Kui oled duši alt väljunud, kanna veel niisketele jalgadele niisutavat kreemi. Sel viisil muutub nahk siledamaks ja karvad pehmemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles