Millised kohad on seksimiseks kõige ohtlikumad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väide, et armastus võib kohutavalt haiget teha, ei ole sugugi vale. Armusuhe tõmbab sind tunnete keerisesse, mis võib üpris valusa lõpu leida. Aga armastus ei pruugi haiget teha vaid tunnete tasandil, ka füüsiliselt on võimalik haiget saada.

Tutvumisportaal Meetville viis läbi küsitluse, et uurida veidike lähemalt oma kasutajate voodielu kohta. Muuseas küsiti inimestelt, kas nad on seksi ajal haiget saanud, kus nad on kõige rohkem haiget saanud ja kas vahekorra tõttu on midagi ka ära lõhutud, kirjutab YourTango.

Selgus, et kõige rohkem on inimesed seksi ajal haiget saanud diivanil olles, teine ohtlik paik seksimiseks on trepp. Kolmandana nimetas enamik vastajaid autot, sest just seal on nad vahekorra käigus haiget saanud.

Kui tutvumisportaali kasutajatelt uuriti, millised esemed on seksi ajal katki läinud, nimetati kõige enam voodiraami ja veiniklaase. Vaid 40 protsenti vastanutest tunnistas, et nemad on seksi ajal midagi ära lõhkunud. 

Seksi ajal on end vigastanud 40 protsenti vastanutest ja 5 protsenti on seetõttu pidanud isegi töölt puuduma. Seksi ajal saadud vigastuste juures on kõige hullem see, et inimesed tunnevad neid alles pärast seksuaalakti. Terviseekspert dr Kevin Jardine selgitas: «Seksi ajal on endorfiinide tase kõrge. Endorfiinid on keha loomulik vaste morfiinile, sest need tekitavad hea tunde. Kui inimene on seksi ajal ebamugavas asendis, siis ta ei pruugi ebamugavust tunda, sest kehas liiguvad ringi endorfiinid, mis tuimestavad valu.»

Üheksa kõige ohtlikumat paika seksimiseks:

  1. diivan;
  2. trepp;
  3. auto;
  4. duši all;
  5. magamistuba;
  6. tool;
  7. söögilaud;
  8. aed;
  9. tualett.

Kümme eset, mida lõhutakse seksi käigus kõige tihemini:

  1. voodiraam;
  2. veiniklaasid;
  3. pildiraamid;
  4. toolid;
  5. teekruusid;
  6. seinad;
  7. kummutid;
  8. uksed;
  9. aknad;
  10. lillevaasid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles