Kuidas aru saada, et oled armunud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastuse ja kire vahel on peenike joon. Kui tunned mehe suhtes suurt ligitõmmet, kuid sa pole kindel, kas oled temasse armunud, siis Glamour pani kirja kümme märki, mis viitavad sellele, et sul on mehe vastu sügavad tunded.

1. Mõtled sageli tulevikule ja see ei hirmuta sind. Kas oled juba mõelnud sellele, kelle pere juures võiksite järgmise aasta jõulude ajal olla? See näitab, et sul on mehe vastu tunded.

2. Tema õnn teeb sind õnnelikuks. Sa oled valmis kõigeks, et panna meest naeratama. Kui tema on rahul, siis hõljud sinagi justkui seitsmendas taevas.

3. Sa tahad, et ta oleks sinuga nii heas kui halvas. Kui su elus on mõõnaperiood, ei tõuka sa meest eemale, vaid tahad, et ta oleks su läheduses. Tema on just see inimene, kes suudab sind rahustada.

4. Otsid füüsilist kontakti, mis on sügavam kui seks. Muide, seks temaga on lausa vaimustav, aga see pole ainus asi, mis teid koos hoiab. Pärast rasket tööpäeva tahad pugeda talle kaissu, sest see pakub koheselt kõigele halvale leevendust. Magad paremini, kui oled koos temaga. Tema rinnale on pead palju parem toetada kui padjale.

5. Sulle tundub, et oled temast sõltuvuses. Sulle ei piisa sellest, kui veedate koos vaid paar tundi päevast ja tühjas sopikesed su ajus on täidetud mõtetega temast.

6. Kiidad teda oma sõbrannadele. Sõbrannad teavad, et su mees saadab maailma kõige armsamaid sõnumeid ja kallistab kõige paremini.

7. Sa oled armukade. Mitte hirmuärataval viisil, aga teatud olukorrad muudavad sind armukadedaks.

8. Sinu sõnavara hulka kuuluvad sõnad «meie» ja «meid». Enam ei räägi sa lihtsalt kohvikust, nüüd on sellest saanud «meie» kohvik. Kui sõbranna kutsub sind oma sünnipäevale, vastad talle, et «me» tuleme jne.

9. Oled unustanud oma eksid. Kui selle suhte alguses mõtlesid veel paaril korral oma eksidele, siis suhte arenendes oled eelmised suhted unustanud. Miks peaksid sa mõtlema eksile, kui su kõrval on kõige ideaalsem mees?

10. Armastuslaulud on kirjutatud just sinule. Kui suudad kõigi armastuslaulude sõnadega suhestuda, siis tead, et oled armunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles