Lugeja kirjutab: Eesti naised on väga moeteadlikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lennusadamaga koostöös toimuva lugejamängu raames saime kirja Mariselt, kelle sõnul puudub paljudel Hispaania naistel isikupära ja nende stiili ei anna Eesti naistega võrreldagi.

Kas mäletate, et 1990. aastate alguses oli trendikas panna selga kõrge pihaosaga püksid, miniseelik või nabapluus? Selline mood valitseb hetkel Hispaanias. Tänavapildis näeb palju saledaid naisi, kes oleksid kõik justkui välja astunud Zara kaupluse kodulehelt: kantakse nabast ülespoole ulatuva värvliga pükse, nende sisse topitakse pluus.

Isegi, kui need püksid ei mahu naisele tegelikult selga, kannab ta neid ikkagi, sest need on moes. Noored tüdrukud, kes on täpselt nii vanad, et võivad minna klubisse, saabuvad pidusse lühikeste teksade ja nabapluusiga ning iga järgnev neiu erineb vaid selle poolest, et tal on teist tooni huulevärv. See paneb imestama. Neil naistel puudub isikupära! Leidub ka stiilseid naisi, kes on oma riided ostnud mõnest teises riigis asuvast butiigist, kuid massist erinevad vaid vähesed.  

Eesti naistele on raske siit tänavapildist midagi soovitada, kuna eestlannad on väga moeteadlikud. Eesti naised kannavad just sellist riietust, mis neile sobib ja julgevad erineda ning kanda rõivaid, mis näevad nende seljas head välja.  

Pane ka enda mõtted tänavamoest kirja ja saada need aadressil naine@postimees.ee. Auhinna paneb välja Lennusadam, loe lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles