Ricotta täidisega kanafilee

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricotta täidisega kanafilee
Ricotta täidisega kanafilee Foto: Kerlin Ledis

Ees on ootamas pikad ja pimedad talvepäevad, aeg mil vajame keha ja meele turgutamiseks mõnusaid vürtse ning pisikuid eemal hoidvaid küüslauku, mett ja sidrunit.  Toidublogija Kerlin Ledis soovitab vürtse ja ürte julgemalt kasutada, need muudavad ka kõige tavalisema roa särtsakamaks ning rikkalikumaks. 

Ricotta täidisega kanafilee

Ettevalmistusaeg 15 min

Küpsetusaeg 10-15 min

Vajad (4-le)

·      1 pakk kanafilee minutipihve

·      4 laiemat viilu toorsinki

·      150 g ricottat

·      1 küüslauguküüs

·      1 laim

·      1 tšilli

·      punt koriandrit

·      1 spl vedelat mett

·      soola

·      praadimiseks õli

Maitsesta kanafilee minutipihvid mõlemalt poolt soolaga. Täidiseks sega omavahel ricotta, purustatud küüslauguküüs, laimi mahl ja riivitud koor, tükeldatud tšilli, hakitud koriander ja mesi. Maitsesta soolaga. Jaga täidis 4 filee vahel, keera fileed rulli ja ümbritse rullid toorsingiviiluga. Vajadusel kinnita tikuga. Pruunista rullid kuumal pannil õlis ning pane ahju 200 C juurde 10-15 minutiks järelküpsema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles