Sidrunikana klaasnuudlitega

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidrunikana klaasnuudlitega
Sidrunikana klaasnuudlitega Foto: Kerlin Ledis

Toidublogija Kerlin Ledis soovitab tõõmuga tarbida tšilli-küüslaugu-laimi-koriandri kooslust, mis on tema sõnul lausa imeline.

Sidrunikana klaasnuudlitega

Valmistusaeg 20 min

Vajad (4-le)

·      1 pakk kana liblikfilee minutipihve

·      1 sidrun

·      magusat tšillikastet

·      soola-pipart

·      praadimiseks õli

·      1 pakk klaasnuudleid

·      1 pikk kurk

·      1 punane tšilli

·      punt koriandrit (või peterselli)

·      soola

Aseta klaasnuudlid keema läinud vette kuni valmimiseni (8-10 min). Maitsesta kanafilee minutipihvid mõlemalt poolt soola ja pipraga ning prae pannil õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2-3 min. Maitsesta valmis fileed poole sidruni mahla ja magusa tšillikastmega. Viiluta kurk juurvilja koorimise noaga. Nõruta valminud klaasnuudlid, maitsesta soola-pipraga, pigista sisse poole sidruni mahl, viilutatud kurk, hakitud tšilli ning hakitud koriander või petersell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles