Põhitõed, mida iga naine peaks rinnahoidja kohta teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sa pole rinnahoidjat ostes kunagi müüjalt abi palunud, siis peaksid selle artikli kiirelt läbi lugema ja pesupoodi tõttama. Fakt: enamik naistest kannab vales mõõdus rinnahoidjat. Võib-olla oled sina üks neist?

Rinnahoidja võib olla kallis ost ja see pole kindlasti kõige mugavam rõivaese, aga ideaalne rinnahoidja võib välimust ja enesetunnet tunduvalt parandada. Rinnahoidja on oluline rõivaese, kuid kahjuks ei tea paljud naised põhitõdesid, mille alusel rinnahoidjat valida või seda hooldada. Huff Post pani kirja kuus asja, mida iga naine peaks selle olulise pesueseme kohta teadma.

1. Rinnahoidja ei saa kunagi olema mugav rõivaese

Rinnahoidja peamine funktsioon on toetada rindu, seega peaks rinnahoidja olema tugevalt ümber rindkere. Öeldakse, et selja ja rinnahoidja kinnituse vahele ei tohiks mahtuda rohkem kui kaks sõrme, vastasel juhul on rinnahoidja kas liiga kitsas või liiga suur.

2. Kinnita rinnahoidja haak ka siis, kui asetad rinnahoidja sahtlisse

Rinnahoidja kauni välimuse säilitamiseks pane haak kinni ka siis, kui rinnahoidja on kapis või pesusahtlis. Vastasel juhul võivad rinnahoidja haagi konksud jääda kinni mõne teise rõivaeseme külge ja võid kogemata rinnahoidja katki tõmmata.

3. Rinnahoidjaid peaks olema rohkem kui üks

Rinnahoidjasse tuleks suhtuda kui püksikutesse – neid peaks olema rohkem kui üks ja neid tuleks regulaarselt vahetada. Mõtle ise, kas kannad samu püksikuid mitu päeva järjest?

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Jälgi rinnahoidja keskosa

Rinnahoidja keskmine osa, mis jääb kahe rinnakorvi vahele, peaks olema vastu su keha. Kui rinnahoidja keskosa ja ihu vahele jääb ruumi, siis on su rinnahoidja vales suuruses.

5. Pese rinnahoidjat käsitsi

Ära pane rinnahoidjat pesukuivatisse ega vii seda keemilisse puhastusse. Rinnahoidjat ei pea iga päev pesema, aga kui sa hakkad rinnahoidjat pesema, tee seda käsitsi. See pikendab rinnahoidja eluiga.

6. Rinnahoidja suurus võib muutuda

Kuna rinnahoidja suurus võib elu jooksul muutuda – inimese keha ju ka muutub –, siis tasuks rinnahoidjat enne ostmist poes kindlasti proovida. Tasuks jälgida ka seda, et poodide mõõtude süsteem võib mõnel määral olla erinev, ka see on põhjuseks, miks tasuks rinnahoidjat proovida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles