Isaks vastu tahtmist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

33aastane Tuukka otsustas abielu lahutada, aga naine ei olnud sellega nõus. 

Ühel peol jõi Tuukka liiga palju alkoholi ja kustus juba varakult ära, kirjutab Ilta Sanomat. «Ärkasin selle peale, et naine oli saanud osa minust ärkvele ja ratsutas minu peal. Palusin, et ta lõpetaks, sest tundsin end nii halvasti. Kartsin, et oksendan,» rääkis mees.

Oksendama mees ei hakanud, aga vahekorral oli tema jaoks siiski ootamatu tulemus, sest naine jäi lapseootele.

«Tema oli juba pikka aga last tahtnud, aga mina mitte. Varem võttis ta rasestumisvastaseid tablette, aga siis jättis nende kasutamise pooleli ja pärast seda kasutasime ainult kondoomi,» kurtis Tuukka. «Sel korral küll kondoomi ei olnud.»

Tuukka mõtles pikka aega, kas jääda abiellu või mitte, aga siis otsustas ikkagi oma kohustust täita.

«Tundsin, et see on vale, et ma ei saanud ise otsustada, kas tahan lapsi või mitte. Naine tegi selle otsuse minu eest,» kahetses mees.

Enne otsustavat juhtumit oli naise soov rasestuda nii suur, et see mõjutas ka paari seksuaalelu. «See häiris mind eriti palju, sest ilma seksita oli ka raske olla.»

Nüüd on hakanud Tuukka mõtlema steriliseerimisele. «Jah, ma sain sellest omamoodi trauma. Õudu tekitavad naised, kes räägivad kindlustatud tulevikust…»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles