Mehed paljastavad: kuus asja, mis neile naiste juures ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga inimene teab, milliseid omadusi ta potentsiaalses partneris otsib ja milliseid omadusi ta kindlasti ei taluks. Mõni omadus, mis sinu jaoks võib tunduda tühine, võib teise inimese jaoks olla otsustava tähtsusega.

The Stir uuris meestelt, milliseid omadusi nemad naiste juures ei salli ja tõi välja kuus omadust, mis meeste sõnul otsustavad, kas nad tahavad naisega abielluda või mitte.

1. Naine on petnud. Küsitluse käigus selgus, et meeste jaoks on kõige olulisem see, et naine pole olnud kunagi kõrvalsuhtes. Koguni 71 protsenti meestest ütles, et see oleks nende jaoks piisav põhjus, miks suhe lõpetada.

Kuid naiste jaoks on truudus veelgi olulisem: 88 protsenti naistest sõnas, et nemad ei tahaks olla suhtes mehega, kes on petnud. 82 protsenti vastanutest ütles, et nende arvates annab kõrvalsuhe piisavalt põhjust abielu lahutamiseks. 

2. Naine ei hooli hügieenist. Naised, hoidke puhtust! Tuleb välja, et meeste jaoks on väga oluline see, et naine peseks hambaid, hoolitseks oma privaatpiirkonna eest ja oleks üldiselt puhas. Hügieen on oluline 59 protsendi meeste arvates, seega leidub palju ka neid, kes on võimelised sellest mööda vaatama.

Kuid naised pidasid hügieeni tähtsamaks kui mehed: 73 protsenti naistest ütles, et neile ei meeldiks partner, kes ei suuda hoida puhtust. Mehed, kui käite duši all ja pesete regulaarselt hambaid, siis jätate te naistele palju parema mulje.

3. Naisel pole töökohta. 53 protsenti meestest ütles, et nemad ei tahaks välja minna naisega, kel pole tööd. Osad ütlesid, et nende arvates pole töötu naine erutav, kuid leidus ka neid, kes pidasid töötuid naisi kullakaevajateks.

Naiste jaoks on aga suureks miinuseks see, kui mees on töötu. 69 protsenti naistest sõnas, et nemad ei tahaks olla suhtes töötu mehega. 68 protsenti küsitluses osalenutest tunnistas, et töötus võib olla piisav põhjus, miks suhe lõpetada. Tundub, et mõned stereotüübid on visad kaduma, sest naised loodavad endiselt, et mehed on peres peamised rahateenijad.

4. Naine ei oska rahaga ümber käia. Mehed ei taha töötut naist ja tuleb välja, et mehi ei eruta ka need naised, kes ei oska rahaga ümber käia. 52 protsenti meestest arvas, et nemad ei suudaks olla suhtes naisega, kes kulutab mõttetult raha. Kuna suhteliselt paljud paarid lähevad lahku sellepärast, et neil esineb lahkhelisid rahaasjade pärast, siis pole see sugugi halb asi, mida partneri juures jälgida.

59 protsenti naissoost vastajatest ütles, et nende jaoks ei ole erutav mees, kes ei oska rahaga ümber käia.

5. Naine suitsetab. See oleneb ilmselgelt inimese eelistustest. Mõni inimene suitsetab, mõni mitte. Mõnele ei meeldi suitsetajad, mõnele meeldivad. 50 protsenti meestest ütles, et neile ei meeldi, kui naine suitsetab.

Jällegi oli naiste puhul see näitaja suurem: 60 protsenti naistest ei tahaks luua suhet mehega, kelle halbade harjumuste hulka kuulub suitsetamine. 

6. Naine on ülekaaluline. See oli ainuke omadus, mille puhul oli meeste näitaja naiste omast kõrgem. Kõigest 19 protsenti naistest ütles, et partneri kehakaal on nende jaoks oluline, samas kui meestest ütles 26 protsenti, et nemad ei tahaks ülekaalulist naist. 

Huvitav on asjaolu, et kehakaal oli meeste jaoks tähtsuselt alles kuuendal kohal. Sellest võib järeldada, et suurem hulk mehi hoolib pigem sellest, et naine oleks lojaalne, tervisliku eluviisiga ja majanduslikult arukas kui lihtsalt sale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles