Emmehoroskoop: kuidas kasvatab oma lapsi Skorpion

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Skorpion

23. oktoober – 21. november

Tugevused

Tee vabaks! Võimukas ja intensiivne Skorpioni-emme pole kõigest ema, ta on oma pere kapten ja komandör. Nii nagu ka kõike muud, juhib Skorpion oma pere karmi käega utoopilise nägemuse suunas. Mida iganes ta olulisemaks peab – koduõpet, mahetoitu – kui miski on talle tähtis, ei tee ta kompromisse. Skorpion teistele ei allu ja seda teavad väga hästi ka tema lapsed. Võib-olla nad isegi kardavad oma ema (mida Skorpion ise küll ei usu), aga kahtlemata nad ka austavad teda.

Kuna Skorpioni märk valitseb järglaste saamist, siis on sulle suure tõenäosusega laste saamine lihtsam kui paljudele teistele naistele. Oled nõtke ja paindlik, mistõttu saad raseduseelsesse vormi väga ruttu tagasi. Naudi oma liibuvaid teksapükse nii palju kui jaksad, sest kui sa saad tütreid, hakkavad nad peagi su kapist riideid laenama. Sul on suur huvi uue vaimsuse vastu, mistõttu pole ime, kui su rasedus, sünnitus ja kasvatusmeetodid on seotud mingite esoteeriliste rituaalidega. Võimalik, et eelistad kodusünnitust.

Kodu on Skorpioni pühamu - hoolitsed selle eest, et perel oleks seal mõnus puhata ja jõudu koguda. Sinu meelerahu olenebki suuresti kodurahust. Naudid teleri ees kerra tõmbamist ja filmide vaatamist. Samuti on sulle oluline, et saaksite koos perega ühiselt aega veeta. Võimalik, et kolid laste pärast peresõbralikumasse elamupiirkonda. Kui sinu ümber on pere ja lähedased, ei lähe sulle muu maailm enam eriti korda. Teed kõik endast oleneva, et nemad mõtleksid samamoodi.

Nõrkused

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Pole mingi saladus, et Skorpion on kontrollifriik. Tead, mida tahad, ja teed kõik, et seda saada. Sa ei saa sinna midagi parata, et märkad pisidetaile, mis teistele silma ei hakka, aga kahjuks võib su kalduvus kõike juhtida pärssida laste iseseisvust. Lapsed tahavad ka oma peaga mõelda ja kahtlemata teevad nad teinekord selliseid asju, mis sulle ei meeldi. Mida vanemaks nad saavad, seda rohkem. Õpi sellega harjuma.

Peale selle on oht, et kipud oma lapsi kasvatama rohkem hirmu kui võimuga. Armastad neid nii väga, aga sa ei saa neid igaveseks oma turvalise mulli sisse jätta. Mõnikord võid olla liialt poputav ja jätad lastele mulje, justkui oleks välismaailm väga ohtlik ja hirmus paik. Lase neil pesast välja lennata, isegi kui see on raske.

Oled äärmustesse kalduv sodiaagimärk ja see väljendub ka sinu tunnetes. Vahel oled väga sõbralik ja seltsiv, siis aga tõmbud eemale ja hoiad omaette. Nendel privaatsematel hetkedel on sul õrnemate tunnete ja kiindumuse väljanäitamisega mõningaid raskusi. Oled pigem karm ning su nõudmised lastele võivad olla äärmiselt kõrged. Ära tee seda viga, et mängid jääkuningannat neil hetkedel, kui lapsed tulevad su juurde lähedust otsima. Selleks, et su enda vajadused ei jääks rahuldamata, eralda endale üksiolekuks aega mõnel muul ajal, et kodus olles lapsed kallist ilma ei jääks. Õnneks on Skorpion taastumise meister: võid end suure hooga läbi põletada, aga siis tõused fööniksina tuhast. Mida hubasem on su kodune pesa, seda kiiremini saad oma intensiivselt süngetest tujudest üle.

Kuulsaid Skorpioni-emmesid: Demi Moore, Bethenny Frankel, Jenny McCarthy, Hillary Clinton, Kelly Rutherford, Julia Roberts, Calista Flockhart, Ramona Singer, Maggie Gyllenhaal, Brandi Glanville.

Allikas: momstrology.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles