13 selget märki, et teie suhe on otsakorral

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud paarid võivad oma suhte jooksul jõuda ristteele: üks tee on mõeldud paarisuhtes olevatele inimestele ja teine tee viib vallalistele mõeldud külla, seda teed mööda tohivad käia vaid need, kes on üksikud. Kui teie suhe jõuab sellesse ristumiskohta, siis on täiesti normaalne küsida: kuidas aru saada, kas peaks suhte lõpetama või mitte? Suhte liiga varakult lõpetamine võib tekitada kahetsust ja palju negatiivseid tundeid.

Mitte keegi - ei terapeut, ema, parim sõbranna ega internetis leiduvad artiklid - saa sulle öelda, kas peaksid kallima maha jätma või mitte. Seda saate otsustada vaid teie kaks. Kuid teatud märgid võivad viidata sellele, et teie suhe on jõudmas finišisse, kirjutab YourTango.

1. Te ei suhtle enam või ei näita oma tundeid välja

Pole mingi üllatus, et kui suhtest puudub suhtlus, siis see pole hea märk. Suhtlemine ja tunnete väljendamine on suhtes kaks kõige olulisemat asja. Kui «ma armastan sind» ja «kuidas su päev möödus?» on asendunud näiteks lausega «ära unusta piima tuua», siis on teie suhtel ilmselt miskit viga.

2. Te ei seksi enam

Kui kaks inimest on pikka aega koos olnud, siis võib tunduda normaalsena see, et teie voodielu on hääbunud. Kuid harva esinev seks ja seksi täielik puudumine pole üks ja sama asi. Kui seks on teie jaoks muutunud kohustuseks, mitte nauditavaks tegevuseks, siis peaksite oma suhte kallal tööd tegema.

3. Sul on madal enesehinnang

Heas suhtes peaksid partnerid suutma teineteise tuju tõsta, mitte vastupidi. Kui sa kahtled endas ja püsid vee peal vaid tänu lootusele, on teie suhe hakanud juba uppuma.

4. Teil pole teineteise jaoks aega

Sa ei pea veetma igat minutit koos kallimaga, aga te peaksite siiski olema võimalikult palju koos. Kui teil pole teineteise jaoks aega, siis see näitab, et teie suhtel pole lootust.

5. Sa oled ilma jäänud headest sõpradest

Suhe ei ühenda vaid kahte inimest, vaid kahte sõprusringkonda. Mõnikord sulanduvad need ringkonnad üheks ja moodustub suur sõprade ring; vahel aga juhtub nii, et üks partneritest peab oma sõpradest loobuma. Kui oled sellises olukorras, et sa ei saa enam pere või sõpradega kohtuda, sest kallimale nad ei meeldi, siis oleks sul parem ehk vallaline olla.

6. Te liigute erinevates suundades

Inimesed lõbutsevad erineval viisil: mõni käib baarides, mõni tegeleb spordiga, mõni matkab jne. Kui sinu lõbusate tegevuste nimekiri ei hõlma partneriga koos olemist, siis ilmselt on sellel oma põhjus. Paar, kes ei lõbutse koos, ei püsi koos.

7. Te võistlete omavahel

Suhe ei ole võistlussport, te ei pea pidama punktiarvestust. Kui tuletad partnerile pidevalt meelde, et eelmisel päeval käisid sina poes või et eelmine kord pesid sina nõusid, seega seekord peab tema nende asjadega tegelema, siis võib teie suhe kiiresti puruneda.

8. Teie suhe seisab paigal

See on sama hea, kui ühe koha peal jooksmine. Selle asemel, et suhet paigal hoida, peaks see arenema - te peaksite ehitama suhtele kindla vundamendi, mitte kõpitsema iga väiksema augukese kallal, mis seina sees võib olla. Kui asjad ei liigu edasi, siis kaotate peagi nende üle kontrolli ja teil oleks lihtsam nüüd ja kohe see suhe lõppenuks tunnistada.

9. Teie suhtes korduvad teatud asjad

Te tülitsete alalõpmata samade asjade pärast. Kui te ei suuda sellest nõiaringist välja murda, oleks aeg suhe lõpetada.

10. Partner ei suhtle sinuga

Kui pöördud partneri poole, sest oled teie suhte pärast mures, peaks ta ilmutama teatud emotsioone. Kui tema näoilme ja suhtumine on aga jäine ning tõrjuv, siis see võib tähendada kahte asja: 1) suhet ei anna enam parandada; 2) õnn ei tule enam kunagi teie õuele.

11. Te ei toeta enam teineteist

Partneri toetamine ja see, et tema toetaks sind, ei ole suhte valikuline lisa, see on hädavajalik. Kui te ei toeta enam teineteise hobisid, kirge või huvialasid, siis võib teie suhe peagi lõppeda.

12. Üks teist on rahuldanud oma vajadusi suhtest väljapool

Sageli räägitakse sellest, et paarisuhtes olevate inimeste pilk võib ringi rännata. Ent see ei pruugi alati olla halb asi: inimesed hindavad ilu ja ilusad asjad tõmbavad ikka tähelepanu. Hullem on aga see, kui inimese süda kuulub kellelegi teisele. Kui sina või su partner olete otsinud rahuldust - olgu siis emotsionaalset või füüsilist - suhtest väljaspoolt, on teie suhtega midagi tõsiselt korrast ära.

13. Üks teist keeldub abi otsimast

Hea uudis on see, et kõiki eelpool nimetatud asju on võimalik parandada. Aga paarisuhtes olles ei piisa sellest, kui vaid üks partneritest on valmis abi otsima. Kui teine sellest keeldub, siis pole teie suhtel enam palju lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles