Mõtlemapanev video: kui saaksid üht asja oma keha juures muuta, siis mis see oleks?

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Jubilee Project tegi vahva sotsiaalkampaania, milles palutakse esiteks täiskasvanutel ja seejärel lastel kaamera ees öelda, mis oleks see üks asi nende keha juures, mida nad võimalusel muudaksid. 

Täiskasvanud nimetasid vigu, mida nad on alati tahtnud enda juures muuta. Järjest kurdeti: «Mul on liiga kõrge laup», «Pärast lapsi tekkisid venitusarmid», «Mu suured kõrvad», «Näo paistetus», «Muudaks nahka, sest ma olen pidanud lapsest saati võitlema akne ja ekseemiprobleemidega».

Kui sama asja küsiti lastelt, olid vastused hoopis teised. Enamik lastest soovis omale üliinimlikke omadusi nagu näiteks hai lõugu, teleporteerumisvõimet, tiibu, gepardi jalgu. Viimane neiu ütles, et tahaks omale merineitsi saba. Midagi muud ta muuta ei tahaks, sest ta meeldib endale niisamagi. Mõte, millest on täiskasvanutelgi palju õppida. Vaata videot! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles