Lugeja kirjutab: Eesti naised võiksid eeskuju võtta hispaanlannadelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JON NAZCA/REUTERS

Lugejamängu raames kirjutas meile Käroliin, kes arvab, et eestlannad võiksid eeskuju võtta päikselistelt Hispaania naistelt.

Hispaania on tõesti minu lemmik paik. Mulle meeldib tohutult hispaania keel ning Hispaania naised: nad on nii ilusad, hoolitsetud ja stiilsed. Nad ei pinguta oma riietusega üle, neil on lihtne, aga samas puhas stiil. Kindlasti annab nende välimusele palju juurde ka see, et nad on alati rõõmsad ja säravad.

Paljud Eesti naised võivad siinkohal ju öelda, et kui saaks Hispaania päikese all päevitada, siis oleks ise ka palju säravam ja rõõmsam. Mina seda ei usu. Ma olen näinud Eesti naisi välismaal, ikka on nende silmis rahulolematus. Fakt on see, et kui sa pole endaga rahul, siis ei muuda seda ka sinu geograafiline asukoht.

Eesti naiste moest niipalju, et minu meelest kiputakse üle pingutama. Kõike on liiga palju: ehted, meik või midagi riietuses on alati üle vindi keeratud ja sellega suudetakse jätta endast odav mulje. Lihtsuses peitub võlu ja seda kiputakse unustama.

Eesti naised võiksid Hispaania naistelt võtta õppust - olles vabamad, proovides mitte nii väga pingutada, aga seejuures ei tohi unustada, et enda välimuse eest peab alati hoolitsema ning alati peab naeratama, see annab ilule viimase lihvi.

Pane ka enda mõtted tänavamoest kirja ja saada need aadressil naine@postimees.ee. Auhinna paneb välja Lennusadam, loe lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles