Kate Middletoni hea stiilitaju taga on üks väike saladus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SIPA/Scanpix

Cambridge’i hertsoginnat Kate Middletoni peetakse tänapäeval naiste üheks suurimaks stiili-ikooniks. Nii kui Kate esineb avalikkuse ees mingi kostüümiga, tormavad naised poodi, et endale samasugune osta. Ekspertide sõnul on aga üks oluline põhjus, miks Kate nii hea välja näeb, ja miks ta mõnikord pisut väsinud tundub.

Ei, stiilikriitikud ei võta arvesse seda, et lapseootel ja väikese lapse ema Kate Middleton peab tihti mitu õhtut järjest avalikkuse ees esinema ja see mõjub talle kahtlemata väsitavalt. Nende sõnul peitub põhjus hoopis selles, et Kate ei vali iga kord omale riideid, mis sobivad tema jumega, vahendab Daily Mail.

Foto: SIPA / SCANPIX

Värvianalüütiku Melissa Nicholsoni sõnul on Kate’il «suvetooni» nahk, mistõttu sobivad talle kõige paremini sinaka alatooniga rõivad, mitte need, kus on sees kollast. Suvetüüpi naine võiks eksperdi sõnul kanda erinevaid siniseid, lillakaid ja halle toone.  Kevadised värvid on Kate’i seljas liialt eredad ja mängulised, talvised on liiga võimustvõtvad ja sügisesed liiga rasked.  Seevastu suvetoonid toovad ta loomuliku ilu hästi esile.

Võrdle pilte! Milline värv sobib talle kõige paremini?

Foto: HUSSEIN ANWAR/SIPA/HUSSEIN ANWAR/SIPA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles