Eesti rõivabränd Tuub tegi rahvusvahelise moeeksperimendi

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuubday Maarja
Tuubday Maarja Foto: TUUB

Kaheksa stiilset naist üle maailma kannavad nädala jooksul uut Eestis loodud mitmeotstarbelist rõivaeset Tuub. Sünnib omanäoline interaktiivne tänavamoeprojekt It’s TUUBDAY!

Sel aastal lõid Tiiu Roosma ja Kadri Vahe värviküllase ning lustliku kaubamärgi Tuub, mis jätkab hoogsal ja julgel kursil. Tuub on välja valinud kaheksa kaunist ja omanäolist naist maailma eri paigust palvega osaleda spontaanses moeeksperimendis –  It’s TUUBDAY! Osalejad kannavad nädala jooksul Tuubi just neile meelepärasel moel ja püüavad seda oma igapäevase garderoobiga kreatiivselt sobitada.

Foto: TUUB

Alates tänasest avaldab Tuub oma Facebooki lehel eksperimendi tulemused – iga päev kaheksa põnevat look’i, mis sündinud spontaanselt elust enesest ja seda maailma eri paigus. Ettevõtmist kajastatakse igapäevaselt ühe nädala jooksul.

«Tuub võib vahel olla väga praktiline ja asjalik, aga tema DNA-sse on sisse kirjutatud tugev annus mängulisust ja loovust. Mänguliseks teeb ta just lai ja omavahel kergesti sobitatav värvivalik ning multifunktsionaalsus – esemel on kasutusviise tõesti just niipalju, kui kandjal fantaasiat jagub,» ütleb Kadri Vahe.

Foto: TUUB

«Meie tegevuse peamine eesmärk oligi julgustada inimesi olema oma riietuses julged ja omanäolised ning eksponeerida Tuubi kui iga naise garderoobi rikastavat eset. Tahtsime, et ettevõtmine oleks meelelahutuslik ja inspireeriv nii eksperimendis osalejatele, kui neile, kes tulemusest hiljem osa saavad,» täiendab Tiiu Roosma.

«Osalejate fotosid kokku kogudes oli ootusärevus suur, sest kõik eksperimendis kaasa tegevad naised on tõepoolest väga erinevad juba kultuuritaustast lähtuvalt. See tegigi tulemused eriti nauditavaks – oli põnev jälgida kui eriilmelise ja värskena meie lihtne Tuub erinevate kandjate seljas mõjub,» rõõmustab Vahe.

Foto: TUUB
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles