16 asja, mis on filmides seksi kohta valesti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõenäoliselt on paljud filme vaadates sügavalt ohanud ja soovinud, et nende voodielu oleks ka selline, nagu on filmides. Aga olgem ausad: filmid ei loo seksist just kuigi realistlikku vaatepilti. 

Mõned seksistseenid filmidest võivad lausa luua võltslootusi ja inimesel tekib väärastunud arusaam sellest, mis on õige ja mis vale. Järgnevalt on välja toodud, kuidas filmides kujutatud seks loob inimestele valesid arusaamu, kirjutab womenshealthmag.com.

1. Mitte keegi ei mõtle ega räägi sellest, et peaks kondoomi kasutama. Romantilised komöödiad jätavad mulje, et kaitsevahend ilmub ise imekombel välja ja partnerid ei pea sellest rääkima. 

2. Samuti ei pea rääkima sellest, kas te mõlemad üldse tahate seksida. Filmides piisab sageli kirglikust pilgust ja suudlusest ning järgmises kaadris on paarike juba voodis. Ühtegi küsimust küsimata ega midagi pikemalt arutamata. 

3. Naise soeng ja meik näevad pärast kirglikku armuööd alati laitmatud välja. Või on juuksed seksikalt segamini. Ka hingeõhk on hommikul mõlemal partneril lillelõhnaline.

4. Iga vahekorra ajal saavad mõlemad orgasmi, sest see on ju ülilihtne. Unustage kliitori stimuleerimine või spetsiaalsed asendid. Piisab sellest, kui su ülikuum kaaslane paar korda puusadega edasi-tagasi liigutab ja orgasm ongi olemas!

5. Ja orgasm esineb alati samaaegselt. Sest, nagu filmides näidatakse, see on niivõrd lihtne.

6. Magamistuppa kiirustades tuleks iga võimaliku ukse ja nurga otsa komistada. Kirg on teid enda haardesse tõmmanud, te lihtsalt ei pane tähele, kui lööte pea või küünarnuki ära.

7. Laua, kapipealse või muu pinna asjadest puhtaks tõmbamine on väga romantiline ja seksikas. Tegelikult võiks mõelda sellele, et keegi peab need asjad pärast ju kokku korjama (ja koristama ära need esemed, mis on katki läinud).

8. Asendite vahetamine ei tekita filmides üldse ebamugavust. Misjonäriasend vahetatakse kiirelt mõne muu vastu ilma, et keegi piinlikkust peaks tundma. 

9. Ärgates katab tekk kenasti kõiki strateegilisi piirkondi. Filmides ei juhtu kunagi nii, et keegi ärkab alasti või et naine otsib hommikul kiirelt oma rinnahoidjat taga, et veidike viisakama välimusega olla.

10. Vahekord on ainus võimalik seksuaalne kogemus. Kas õhtu võiks lõppeda mõnusa oraalseksiga? Ei! Kas seks või mitte midagi.

11. Riiete seljast võtmine käib imekiirelt. Riideid võib lausa seljast rebida, peaasi, et need kiiresti põrandale jõuaksid. Vahet pole, kas midagi läheb katki või kas mõni nööp kaob ära.

12. Kehad ei tee seksi ajal piinlikke helisid. Su keha ei tee üldse mingeid veidraid hääli, kui keegi teine on sinu sees. Magamistoas on seksi ajal kuulda vaid seksikat ohkimist ja veidike erutavat sosinat.

13. Su «orgasminägu» on imekaunis. Isegi, kui mõnu ja nauding ajavad sind peast segi, meenutab su nägu fotomodelli oma.

14. Naine kannab alati kaunist aluspesu. Pole oluline, kui spontaanse vahekorraga on tegemist. Mitte kunagi ei kanna ükski naistegelane piinlikkust tekitavat aluspesu.

15. Ja kõigi intiimpiirkonnad on kenasti raseeritud. Filmides ei näe kunagi seda, et kellegi privaatpiirkond oleks kaetud paksu karvkattega.

16. Kui sa ei karju kõva häälega, siis ilmselt teed midagi valesti. Kui me usuksime kõike, mida filmides näidatakse, siis arvaksime, et ainus võimalus, kuidas orgasmi saada, on täiesti kõrist karjudes ja teeseldes. Teistmoodi pole lihtsalt mõeldav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles