Lihtne juhend, kuidas valida juuksepalsamit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuste eest hoolitsemine võib olla üpris keeruline. Tuleb valida õige šampoon, teha juustele aeg-ajalt maski, lasta neid lõigata ja värvida. Kui erinevaid iluprotseduure on nii palju, siis pole mingi ime, et niivõrd lihtne asi kui juuksepalsam ununeb sootuks ära.

Kuigi paljude arvates on kõige lihtsam ja tõhusam osta šampooniga sama firma palsam, tasuks teatud asju siiski silmas pidada, kirjutab Good Housekeeping.

1. Kontrolli koostisosi. Juuksekahjustusi ei ole lihtne parandada, kuid juustele on võimalik lisada sära ja varjata katkiseid juukseotsi, tuleb vaid valida õige palsam. Otsi neid palsameid, milles on siledust andvat silikooni, tugevust andvaid aminohappeid, niiskust lisavaid provitamiine ja kiharatele kaitset pakkuvaid mineraalõlisid.

2. Proovi kuivalt. Kanna palsamit kuivadele juuksejuurtele, see aitab erinevate juuksehooldustoodete jäänuseid ja mustust paremini vabastada. Seejärel tee juuksed märjaks, šampoonita, loputa ja kanna niisketele juustele uuesti palsamit.

3. Lõpeta külma veega. Juuste loputamine külma veega ei vii juustest välja kõiki palsami kasulikke koostisosi, mida võib teha soe vesi. 

4. Korra nädalas tee põhjalik puhastus. Värskenda oma kiharaid korra nädalas juuksemaski või spetsiaalse raviprotseduuriga, mis annab kahjustatud juustele lisaniiskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles