11 asja, mille pärast kõik paarid tülitsevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Fakt: kõik paarid tülitsevad. Ja kui teha seda õigesti, võivad pisikesed tülid suhtele värskendavalt mõjuda. Kuigi sulle võib tunduda, et sina ja partner kaklete pidevalt mõttetute asjade pärast, siis võta teadmiseks, et taolisi vaidlusi esineb kõigis suhetes.

Women's Health Magazine pani kirja 11 asja, mille pärast kõik paarid aeg-ajalt tülitsevad.

1. Mees jättis prilllaua üles. Naine ei vaadanud tualetipotti enne istumist ja tema pepu puudutas väga külma (ja võib-olla ka veidike märga) potti. Kusjuures, see pole esimene kord, kui mees «unustab» prilllaua üles.

2. Naine tõmbas tekki kogu öö enda poole. Iga kord, kui mees üritas natukenegi tekki endale saada, tõmbas naine selle kohe tagasi. 

3. Mehe ema ütles naisele midagi ninakat. Ja mees ei kaitsenud oma naist. Naine mõistab, et ema on mehe jaoks tähtis inimene, aga oma naise eest peaks ikka seisma.

4. Mees tahtis seksida. Naine ei tahtnud. Mõlemad uinusid veidike pahastena.

5. Naisel kulus enda sättimisele liiga kaua aega. Aga naine nägi pärast imekaunis välja, seega ta ei mõista eriti, milles on probleem.

6. Mees unustas naise jaoks tähtsa sündmuse. Loodetavasti oli tal selleks hea põhjus ja loodetavasti sa tead, et mees armastab sind hoolimata sellest, et ta unustab mõnikord sinuga üritustele tulla.

7. Mõlemad tahtsid jõulude ajal olla oma perega. Kuid mõlema pered elavad erinevates linnades.

8. Mees vaatas üksinda ära paari lemmikseriaali viimase osa. Hoolimata sellest, et nad vaatasid seda enne kogu aeg koos.

9. Naine ei armasta korda. Koridoris vedeleb mitu paari erinevaid kingi, vannitoa riiul on küünelakke ja nipsasjakesi täis, magamistoas ripuvad kappinuppude küljes rinnahoidjad. Ja naise arvates on kõik korras.

10. Te ei suuda kokku leppida, millele raha kulutada. Üks tahab ühte, teine teist asja. Kuidas jõuda kompromissile, kui mõlemad on tohutult kangekaelsed? 

11. Mees ei valinud, kuhu võiks õhtustama minna. Naine valis eelmine kord, seega nüüd oli mehe kord valida. Lõpuks jäite koju ja tellisite valmistoitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles