Videoõpetus: suitsusilm Laura Carmichaeli näitel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Carmichael
Laura Carmichael Foto: AFP/SCANPIX

Teleseriaalis «Downton Abbey» leedi Edith’it kehastav Laura Carmichael on modelliks professionaalse meigikunstniku Lisa Eldridge’i uues meigiõpetusvideos. Suitsusilmaga Laura võib tunduda fännile täiesti äratundmatu, sest seriaalis kehastab ta aristokraati, kellele meik pole kohane.

Seevastu peab punasel vaibal olema näitlejanna ikka viimistletud välimusega. Selleks puhuks teeb Lisa Eldridge Laurale trendika suitsusilmameigi, mida on igaühel lihtne ise järgi teha.

Foto: ekraanitõmmis videost
Foto: ekraanitõmmis videost Foto: Ekraanitõmmis videost

Esiteks kannab meigikunstnik silmalaugudele geeljat silmalainerit ning pärast seda lauvärve. Seejärel kannab ta pisut lainerit ja lauvärvi ka alumistele laugudele. Et silmad tuleks eriti esile, ei piisa tavalisest ripsmetušist ja selle täienduseks lisab ta ripsmetesse mõned tutikud. Julge silmameigi puhul peab ülejäänud meik jääma tagasihoidlikuks. Vaata õpetust lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles