Kümme põhjust, miks mehed eelistavad voodikaaslastena küpsemaid naisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui noor mees on vahekorras endast vanema naisega, siis see kord jääb talle meelde kui tema elu parim seks. Mõned mehed on sellest vahekorrast lausa niivõrd vaimustuses, et nad ei tahagi enam jahtida noori naisi, vaid pühenduvad täielikult «puumade» jahile.

YourTango pani kirja kümme põhjust, miks mehed eelistavad voodikaaslastena küpsemas eas naisi.

1. Asi on numbris. Mehed arvavad, et mida vanem on naine, seda rohkem on tal seksuaalseid kogemusi. 

2. Vanemad naised on palju harjutanud. Küpsemad naised on oma elu jooksul olnud mitmes suhtes, tänu millele on neil palju kogemusi ja nad on saanud palju harjutada. Vanem naine teab hästi, mis on voodis hea ja mis mitte.

3. Küpsed naised teavad, mida nad tahavad. Nende eneseteadlikkus tuleneb aastate pikkusest harjutamisest ja eksperimenteerimisest. Nad on proovinud erinevaid asendeid, tehnikaid ja fetišeid. Nad on enesele ise mõnu pakkunud ja nad ei julge küsida seda, mida tahavad. Kui naine pole kindel, mis talle mõnu teeb, siis on mehel keeruline naist rahuldada. «Puumad» teavad hästi, milliseid nuppe peavad mehed keerama.

4. Vanem naine teab, mida mees tahab. Nad on erinevate meestega koos olles õppinud, et inimeste soovid ja vajadused on erinevad. Samas on teatud asjad, mida kõik mehed naudivad. Kui miski tekitab neis segadust, julgevad nad mehelt selle kohta otse küsida.

5. Küps naine naudib seksi sama palju kui tema noor voodikaaslane. Sel naisel pole mingit pettekujutelma, et ta peaks mehelt meelitama välja kihlasõrmuse või temaga pere looma. See muudab mehe jaoks olukorra palju pingevabamaks. 

6. Vanem naine mõistab, et seks on suhtes oluline. Ta võis olla abielus, kus seksi eriti ei esinenud. Ta ei kasuta seksi vahetuskaubana ega ürita mehelt seksi eest midagi välja pressida. Vanem naine teab hästi, kuivõrd kasulik on seks teie mõlema jaoks.

7. Noore mehe arvates on see meelitav, kui vanem naine tunneb tema vastu huvi. Mehe jaoks võib see lausa olla põnev väljakutse, kui ta saab seista kauni vanema naise kõrval, kes enda eest hoolitseb. 

8. Küps naine õpetab hea meelega oma noort õpilast. Ta teab, millal olla domineeriv ja millal mitte. Mees tajub, et naisel on tarkust temaga jagada ja see mõjub mehele stimuleerivalt. Vanem naine teab, mida on tarvis õige meeleolu loomiseks.

9. Vanem naine on oma keha ja välimuse suhtes enesekindel. See on eriti erutav meestele, kes on eelnevalt käinud väljas naistega, kes põdesid oma keha pärast. Noored naised võivad olla häbelikud ja nad ei taha voodis siivutult rääkida. Vanemad naised on spontaansed ja tunnevad end alasti olles mugavalt.

10. Vanem naine ei karda suhtlemist. Noor mees teab täpselt, mis olukord nende vahel on. Küps naine ei mängi mõttemänge ega jäta meelega mehe kõnedele vastamata. Ta julgeb ise esimese sammu astuda ega oota, millal mees tema juurde tuleb. Ta ütleb kohe alguses, millist suhet ta tahab. Ta jagab avameelselt oma seksuaalseid soove ja vajadusi. Ta ei karda, et võib mehest ilma jääda, kui on temaga aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles