Ilutooted, mida sa tegelikult ei vaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi oma meigikotist midagi taga otsinud ja endamisi kirunud, et sel maagilisel kotil justkui polekski põhja? Naiste meigikottides kipub olema tohutult palju asju, kuid paljusid neist me tegelikult ei vajagi.

Good Housekeeping pani kirja ilutooted, mida me tegelikult ei vaja.

1. Silmakreem

Kas oled ärganud paistes silmadega ja mõelnud, et silmakreem aitab sind kiiresti hädast välja? Sama tõhus on tegelikult kasutada külma kompressi või külma ja puhta värske kurgi viile, mis vähendavad kenasti hommikul paistetust.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Meigialuskreem

Kui sulle just ei tundu, et meig sulab päeva lõpuks su näolt maha, siis võid vabalt meigialuskreemi mitte kasutada. Selle asemel värskenda oma meiki päeva jooksul ja vaheta puuderkreemi, kui praegune kipub kiirelt tuhmuma.

3. Näotoonik

Kui kasutad juba näopuhastusvett või -salvrätte, siis ei ole tarvis kasutada veel eraldi näotoonikut. Pealegi võib toonik sisaldada alkoholi, mis kuivatab nahka. Selle tulemusel hakkab nahk tootma rohkem rasu ja võib muutuda rasusemaks, kui see varem on olnud.

4. Silmalainer

Kui sulle meeldib teha omale uhkeid «kassisilmi», siis võid laineri vabalt asendada ripsmetušiga. Meigikunstnikud soovitavad laineri või silmapliiatsi asemel liigutada ripsmetuši harja ripsmete alguses nii, et tekiks paks tugev joon. 

5. Juustesse jäetav palsam

Kasuta pigem tavalist palsamit, mida kannad juustele duši all olles. Või tee korra nädalas juustele puhastavat maski: loputa juuksed puhtaks ja kanna kiharatele korralik kogus palsamit. Pane kilemüts pähe (see hoiab sooja) ja lase palsamil 20 minutit mõjuda. Loputa juukseid ja näed, et need on eriti säravad ja niisutatud.

6. Rispmete koolutaja

Kui ripsmetušš kuivab, kooluta ripsmeid hoopis oma sõrme abil, pannes sõrme ülemiste ripsmete alla ja suunates neid veidike ülespoole. See painutab ripsmekarvu samamoodi kui koolutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles