Kümme asja, mida mehed võiksid naiste sõnul paremini teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhetes on naised teatavasti nõudlikumad kui mehed, seega pole mingi üllatus, et aeg-ajalt mõtlevad õrnema sugupoole esindajad, et mehed võiksid teatud asju paremini osata.

Briti naisteportaal Female First tegi kindlaks, et ka heas suhtes olevad naised soovivad, et mehed oskaksid teatud asju paremini teha. Järgnevalt on välja toodud kümme asja, mida naised tahaksid, et partnerid teeksid kas paremini või tihemini.

Puhtuse hoidmine. Miks ei suuda mees panna musti sokke pesukasti? Miks vedelavad õllepudelid köögilaual kui need võiksid olla hoopis taara jaoks mõeldud kotis? Miks ei pane mees nõusid nõudepesumasinasse? Miks vedeleb märg saunalina põrandal? Naised võiksid seda loetelu ilmselt lõputult jätkata.

Romantika. Romantika ei tähenda seda, et kui naine ronib sulle pärast vahekorda kaissu, siis sa tood kuuldavale ühe ebameeldivalt õllese röhitsuse.

Remonditööd. Mehed kipuvad arvama, et piisab sellest, kui nad ostavad omale kodu. Kui miski läheb katki, siis seda hakatakse parandama alles siis, kui naine on korduvalt peale käinud. Milleks sulle need tööriistad, mis kapis seisavad? Need pole ju mõeldud kodu kaunistamiseks.

Kuulamine. Miks peab naine sulle korduvalt meelde tuletama, et laps tuleb hambaarstile viia? Või helistama sulle vähemalt kolm korda üle, et sa ei unustaks teie õhtust kohtingut?

Koristamine. Miks on pärast raseerimist kraanikauss karvu täis? Või miks on mustad nõud ikka veel suure toa diivanilaual, kuigi need peaksid ammu olema nõudepesumasinas? Kas sa ootad mõnda koduhaldjat, kes sinu eest kõik ära teeks?

Söögitegemine. See, mida isad ja vanaisad sulle naiste ja töö kohta rääkisid, et vasta enam tõele. Naised teevad praegu sama palju tööd kui mehed, see tähendab, et nad võivad õhtul hilja koju jõuda ega viitsi enam hakata süüa tegema. Mõnikord võiks mees tulla töölt varem koju ja perele süüa teha.

Suhtlemine. Naine peab sinu semude juuresolekul käituma viisakalt, aga kui tema sõbrannad tulevad külla ei vaevu sa bokserite peale püksegi panema? Lihtsam oleks kodust ära minna neil kordadel, kui naisele tulevad külalised, siis ta ei pea vähemalt sinu pärast piinlikkust tundma.

Rahaasjad. Kas sa kurjustad naisega, kui tal ununeb poest piima tuua, aga samas kulutad ise suuri summasid arvutimängudele? Mõttetu, kas pole?

Kodutööd. Kui oled naisele peale käinud, et suudad ise kraanikausi ära parandada, et mitte maksta mõnele remondimehele, siis palun tee seda ka korralikult. Pole mõtet ise asja hullemaks teha, et pärast mitu remontijat kutsuda.

Rääkimine. Kui naine küsib, kuidas su päev läks ja sa vastad lakooniliselt: «Hästi», siis ei aita see eriti vestlust arendada. Ürita oma naisega rohkem suhelda, sest kui te ei ole võimelised rääkima, siis milleks üldse suhtes olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles