Kümme hirmutavat märki, et mees võib elada salaelu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui «Seitsmenda taeva» näitleja Stephen Collins tunnistas, et ta on lapsepilastaja, oli kogu Ameerika šokis. Kui võõraste jaoks tuli see uudis täieliku üllatusena, siis kujutage vaid ette, mida tundis tema naine Faye Grant, kellega mees on koos olnud peaaegu 30 aastat. Kujuta ette, et elad kellegagi koos ja tunned teda enda arvates läbi ja lõhki, kuid ühel päeval selgub, et sa eksisid.

Mees võib varjata nii mõndagi. Äkki kulub pool tema palgast hasartmängudele. Või on tal kusagil perekond, kellest sa pole midagi kuulnud. Või meeldivad talle üldse mehed. Vahet pole, milline on tema saladus, ühel hetkel võib see välja tulla ja sa pead vastu võtma otsuse: kuidas edasi? The Stir pani kirja kümme märki, mis võivad viidata sellele, et mees elab salaja hoopis teist elu.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

1. Su sisetunne ütleb, et midagi on valesti

Üks esimesi ja tugevamaid märke on see, kui sa tunned oma südames, et miski on valesti. Sageli ei pane me pisiasju tähele või üritame neile loogilist selgitust leida. Sisetunne võib väljendada näiteks nii, et kui mees ütleb sulle, kus ta eelmisel õhtul oli, tajud sa, et midagi on valesti. Või tekitab terve teie suhe sinus pidevalt ärevust. Või sulle tundub, et mees on emotsionaalselt sinust eemaldunud.

2. Ta kaob pidevalt ära või käib reisidel

Kui su mehe töö eeldab, et ta peab palju ringi reisima – näiteks kui ta on piloot, müügimees, rekkajuht –, siis ei tasu kohe eeldada, et ta elab topeltelu. Aga sellise eluviisiga meestel on palju võimalusi, kuidas salaja teist elu elada ja kui inimest tõmbab salaelu poole, siis tõenäoliselt otsib ta töökohta, mis võimaldaks tal soovitud elu elada. Vaata, kuidas mees reageerib sellele, kui soovid tema igapäevast rutiini veidike muuta. Või kui mees on alati see, kes sulle esimesena helistab, siis võib ta lihtsalt soovida ennetada seda, et sa hakkaksid teda taga otsima.

3. Teie vahel on ranged piirid

Iga inimene tahab mõnikord üksi olla ja nautida privaatsust, aga normaalses suhtes on partneritevahelised piirid suhteliselt hägusad. Ja partneritel pole selle vastu midagi, sest see suurendab intiimsust. Aga kui mees seab pidevalt rangeid piire paika, siis võib-olla on tal midagi varjata. Võib-olla ei taha ta sind viia oma kodulinna või keeldub sind tutvustamast oma vanematele. Võib-olla ei taha ta sind Facebookis oma sõbraks võtta.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Ta ei vasta otsekohestele küsimustele

Kui uurid mehelt, kus ta oli, kuhu on kadunud raha või kes on see naine, kes talle sõnumeid saadab, siis ilmselt ei vasta ta sulle otse. Topeltelu elavatel inimestel on mitmeid kavalaid taktikaid, kuidas vestlust mujale suunata. Näiteks ta võib tekitada sinus süümepiinu, öeldes: «Sa ei taha seda ilusat päeva ju selliste teemadega rikkuda…» või «Ma ei pea sinule midagi selgitama.» Samas võib ta sind ka ähvardada: «Kui sa küsid veel selle kohta, siis ma jätan su maha ja sa pead ise siin arveid maksma!»

5. Ta valetab

Kuigi kõik topeltelu elavad inimesed ei pruugi valetamisega vahele jääda, leidub palju neid, kelle valed tulevad välja. Valetamine on oluline indikaator, et miski on mäda. Ürita jälgida, kas mees toob pikki ja lohisevaid ettekäändeid ning selgitusi või kas tema vastused tunduvad alati olevat liiga hästi läbi mõeldud.

6. Tema seksuaalsed soovid ajavad sind segadusse

Topelteludega inimesed on sageli kontrollivad ja seks võib olla nende jaoks veel üks moodus, kuidas partnerit kontrollida – mitte ainult seksiga nõustudes, vaid ka seksist keeldudes. Jälgi, kas ta kasutab seksi sinu eksitamiseks («Ärme räägi praegu, lähme parem voodisse») või kas ta keeldub seksist siis, kui sa ei tee nii, nagu ta tahab («Kui sa pole sellega nõus, siis ma vist ei taha sinuga magada.»).

7. Ta ei suuda tõde varjata

Huvitav on see, et salaelu elavad inimesed võivad mõnikord ise ausalt üles tunnistada, mis toimub. Mees võib anda ka märkamatuid vihjeid, näiteks öelda suhte alguses, et naine peaks temast eemale hoidma, kuna ta pole hea mees. Kahjuks ei võta naised selliseid hoiatusi kuigi tõsiselt.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

8. Tal on saladusi

Väiksemad saladused võivad lihtsalt varjata suuremaid. Salajased krediitkaardid, mobiiltelefonid, e-posti aadressid, laenud jms võivad viidata, et mees elab topeltelu. Eriti kahtlane on see, kui avastad mõne neist asjadest ja küsid selle kohta ning mees annab sulle äärmiselt ebamäärase vastuse.

9. Ta ajab asju segamini

Mõnikord võib mees mõne asja peale öelda: «See meenutab mulle seda, kui me Itaalias käisime», ometi pole sina temaga kunagi seal käinud. Kui sa küsid temalt selle kohta, võib ta tuua mõne kahtlase ettekäände: «Ei, ma mõtlesin hoopis seda, et me võiks minna sinna. Ma olen alati tahtnud Itaaliasse minna.» Tõenäoliselt pole tal lihtsalt meeles, mida ta on sulle ja teistele rääkinud. Kui selline asi juhtub vaid korra, siis pole mõtet põdeda, aga kui sulle tundub, et pead mehe vestlusi hakkama salvestama, et tema valedel silma peal hoida, siis on asi imelik.

10. Ta ei meeldi su sõpradele ja perele

Inimesed, kes meist hoolivad, suudavad sageli teisi inimesi paremini lugeda kui me ise. Meid pimestavad armastus, hormoonid, lootus, usaldus jms. Aga neid mitte. See võib sulle haiget teha, kui kallim ei meeldi su perele või sõpradele, aga võib-olla üritavad nad sind tõsiselt hoiatada. Pea meeles, et pere ja sõbrad ei saa sellest mingit kasu, kui sinu silmarõõm neile ei meeldi, nad lihtsalt tahavad, et sa oleksid õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles