Küsimused, mida vanema mehega suhtes olevad naised ei taha kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Sarkozy ja Mary-Kate Olseni vanusevahe on 17 aastat.
Olivier Sarkozy ja Mary-Kate Olseni vanusevahe on 17 aastat. Foto: Reuters / Scanpix

Arvatakse, et ideaalne vanusevahe suhtes on neli aastat ja neli kuud. Aga kui me mõtleme sellele, et maailmas on miljardeid inimesi ja me kõik oleme erinevad, siis ei saa ju uskuda, et kõik inimesed otsivad partnerit, kes oleks neist neli aastat noorem või vanem.

Ei otsigi. Leidub palju neid, kes on suhtes endast kümme või enam aastat vanema või noorema inimesega. Ja hoolimata teiste segaduses pilkudest ja küsimustest, on need inimesed koos õnnelikud. The Frisky pani kirja mõned küsimused, mida esitatakse sageli naistele, kes on suhtes endast vanema mehega. Hea oleks teada ka seda, et need naised on järgnevatest küsimustest tüdinud ega taha neid rohkem kuulda.

1. «Kui suur vanusevahe teil oligi?»

Vestluspartner vaatab korra sind ja korra su kaaslast ning tema mõte hakkab kiiresti liikuma. Ta üritab oma peas arvutada, kui suur on teie vanusevahe, kuid lõpuks peab ta täpsustuseks seda siiski otse küsima. Aga kui sa pole just keegi, kes müüb või serveerib alkoholi, siis pole sul mingit põhjust uurida naise vanuse kohta.

2. «Kas ta saab voodis ikka veel hakkama?»

Küpsemad mehed tunnevad oma keha paremini ja teavad hästi, mida tähendavad erektsiooniprobleemid ja millest võivad need olla tingitud. Nad pole enam kahekümnesed, kes lähevad alkoholiga liiale ega suuda siis voodis midagi teha.

3. «Milline on sinu ja su isa suhe?»

Kahjuks arvatakse, et kui naisele meeldivad vanemad mehed, siis on tal kindlasti probleeme oma isaga. Paljude nende naiste suhted isadega on aga kahjuks või õnneks väga head, seega neil pole küsijatele jagada ühtegi räpast detaili, mida sageli neilt oodatakse.

4. «Kas ta teenib hästi?»

Vanema mehega suhtes olemine ei tähenda tingimata seda, et mees on väga jõukas ja toob naisele kuu ning tähed taevast alla.

5. «Kas tema vanuses pole teatud asjad juba… lotendavad?»

Isegi, kui mehe keha pole enam nii prink kui noorematel meestel, pole see kellegi asi. Vanemas eas mehed võivad olla väga heas füüsilises vormis, aga enamik naisi oleks ilmselt siinkohal nõus, et ilu peitub tegelikult inimese sees. Me kõik muutume üha vanemaks ja lõpuks on meie kõigi kehadel kohti, mis lotendavad rohkem kui nooruses. Mis teha.

6. «Miks ta kunagi meiega aega ei veeda?»

Vanema mehega suhtes olevad naised võivad öelda, et vanemad härrad ei ole sageli huvitatud kahe- või kolmekümneste naiste seltsis aega veetma. Naistel on omad jutud ja mees tunneks end seal lihtsalt ebamugavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles