Kümme suurimat viga, mida mehed suhetes teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhteeksperdid võivad kinnitada, et muidu head ja toredad inimesed võivad armusuhetes teha vigu, mis saavad neile saatuslikuks. Aga vigu on raske vältida, kui sa ei tea täpselt, kas üks või teine asi võib partneri endast välja ajada või mitte.

Järgnevalt on välja toodud kümme suurimat viga, mida just mehed armusuhetes sageli teevad, kirjutab YourTango.

1. Mees on ebakindel

Tead seda tunnet, kui oled keskendunud ja saad oma asjadega hästi hakkama? Kui sul on kindel siht silme ees ja sa tead, mida tahad. Ütled seda, mida mõtled ja mõtled, mida ütled. Oled enesekindel ja astud sirge seljaga edasi. Kas see pole mitte hea tunne? Võta teadmiseks, et naiste jaoks on sellised asjad väga olulised. Enesekindel mees on seksikas ja võtab naistel põlved nõrgaks. Sellised isikuomadused tekitavad naistes turvatunnet ja ta teab, et võib alati sinule loota. Iga kord, kui sa oled otsustusvõimetu, hirmul või ebakindel, muudab see teievahelise sideme nõrgemaks ja naine võib lausa tunda mehe suhtes vastumeelsust. Seega positiivsed isikuomadused on väga olulised, need võivad tagada suhtes edu.

2. Mees ei mõista naisi

Naised juhinduvad emotsioonidest, seega võib mõnikord jääda mulje, et naisel pole justkui selget sihti silme ees: ühel hetkel on ta õnnelik, järgmisel pisarates. Kuigi meestel võib olla seda raske mõista, sest mehed juhinduvad loogikast ja kainest mõistusest, tasub teada, et mehed käituksid ise samamoodi, kui nende kehakeemia oleks sarnane naiste omale.

Ära suhtu naiste emotsioonidesse negatiivselt, vaid pigem tervita neid ja mõtle nii, et need muudavad sinu maailma palju kirjumaks. Kui vaatad asju sellise pilguga, võid märgata, et naine muudab tegelikult iga päev su elu paremaks. Ole aus – kui elaksid üksinda, siis ilmselt töötaksid liiga palju ja vabal ajal poleks sul eriti midagi oodata. Vaata asju nii: mehine energia on selge, lihtne, kindlate piirjoontega ja suudab üksi eksisteerida. Aga sel puudub sügavus ja värv – kaks asja, mida naised saavad meestele anda.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

3. Mees võib-olla pelgab natuke naist

Sellest võib olla raske rääkida, aga ilmselt mõistavad osad mehed, et see võib vabalt olla tõsi. Mehed tahavad olukordi pidevalt kontrollida, kuid naiselik energia tahab voolata. Mehed ei saa seda voolu takistada ja naiselikku energiat ei saa tegelikult kontrollida. Sinust kõvemad mehed on üritanud seda teha, kuid neil pole see õnnestunud. Tark mees aga teab, kuidas seda energiat suunata. Mõnikord on naiselik energia kui torm: ühel hetkel on kõik ilus, taevas on pilvitu, kuid siis hakkavad kogunema tigedad pilved ja kogu vaatepilt on muutunud. Selle asemel, et naiselikku energiat kontrollida, tasub kulgeda sellega kaasa ja seda austada. Mõista, et see on vajalik. Hea uudis on see, et pärast tormi tuleb alati päike välja.

4. Mees on kellegi või millegi seadnud naisest olulisemale kohale

Naiselik energia vastab hästi imetlustele ja kiitustele. Ta vajab sinu tähelepanu ja kohalolekut. Ainuüksi väike kompliment võib naise särama lüüa. Aga kuna mehi juhib maskuliinne energia, võib mõnikord juhtuda, et mees väldib naist, unustab talle helistada või võtab naise kohalolu enesestmõistetavana. Mehed peaksid mõistma, et elus tuleb kõiki asju tasakaalustada. Pea meeles, et iga kord, kui sul ei õnnestu tekitada naises erilist tunnet või sead kellegi/millegi temast tähtsamale kohale, siis ootavad sind probleemid. Sind on hoiatatud.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Mees ei märka naise tundeid

Nüüd, kui tead, et naiselik energia liigub maailmas emotsioonide ajel, pead õppima täpselt selgeks, kuidas see toimib, vastasel juhul tekib sul suhetes probleeme. Sellised on su valikud, seega mõtle hoolikalt, mida teha. Muide, kui naisel on probleeme, siis alati ei pea keskenduma nende lahendamisele, sageli piisab sellest, kui kuulad naise mure ära ja avaldad talle toetust. See pole ju kuigi raske?

6. Mehel ei ole naisega usalduslikku suhet või mees on usaldust murdnud

See on asi, mis tekitab meestele palju probleeme. Mehed on loogilised, kuid naised emotsionaalsed, seega mehed ei kipu suhte alguses eriti vaevuma pühenduda. Naised mõtlevad meestest varem, et nad on nüüd suhtes, sest naise peas toimub kõik emotsioonide ajel. Kuna mehed ei pühendu nii kiiresti kui naised, võib juhtuda, et mehed vaatavad alles teisi naisi, kui naine mõtleb juba pulmadele. Tähtis on mõista, et usaldus on hea suhte alus. Kui usaldust on rikutud, siis on raske seda taastada.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

7. Mees on arglik ja muudab naise ebakindlaks

Sellest oli juttu juba loo alguses. Kui tugev ja enesekindel mees mõjub naisele erutavalt, siis ebakindel mees võib tekitada naises vastumeelsust. Naiseliku energia esimene vajadus on see, et ta tahab end tunda turvaliselt. Naine ei tunne end turvaliselt, kui tema kõrval on selgrootu mees, keda naine saab kogu aeg kamandada. Naine võib jätta mulje, et talle meeldib olla juhirollis, aga tegelikult on see naise jaoks väga väsitav. Võta end kokku ja ole mees, kellele naine saab kindel olla ja keda usaldada. See on teie mõlema jaoks parim lahendus.

8. Mees on liiga endassesulgunud

Maskuliinne energia ajab oma asja ja liigub oma eesmärkide suunas. Ta ilmutab oma väärtust lahendades probleeme ja parandades asju. Tulemuseks on see, et mehele pakuvad suurimat rahuldust tema töö ja karjäär. Üks suurimaid ohumärke, mis näitab, et suhtega on probleeme, on see, kui mees veedab liiga palju aega tööl – mitte sellepärast, et tal on kõrvalsuhe, vaid sellepärast, et tema jaoks on töö suhtest olulisem. Aga tuletame meelde üht eelnevat punkti – kui sead kedagi/midagi naisest kõrgemale kohale, ootavad sind ees probleemid. Kui sa ei taha töö ja eraelu vahel leida normaalset tasakaalu, käitud ebaausalt nii oma partneri kui iseenda suhtes.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

9. Mees ei mõista, mida naisel on temale pakkuda

Kui inimene tunneb suurt huvi oma töö või hobide vastu, siis see näitab, et ta elab juhindudes oma suurimatest kirgedest. Suhe ei pruugi aga nii palju rahuldust pakkuda kui töö või hobi, seega investeerime me oma aega nendesse asjadesse, mille tulemused omavad meie jaoks suuremat tähendust. Kui mees tunneb, et naine toetab ja motiveerib teda oma eesmärke saavutama, siis leiab ta mooduse, kuidas pühendada aega nii tööle kui suhtele. Mehed, te võite saata palga- või ametikõrgendusi või saavutad karjäärialaselt asju, millest olete ammu unistanud, aga mis tähtsust on neil asjadel, kui teil pole neid kellegagi jagada?

10. Mees ei tea, mida ta elult tahab või tal pole naise jaoks aega

Loodetavasti on need punktid pannud mehi mõtlema, mida on nad siiani valesti teinud ja mida võiks tulevikus muuta. Kõige lihtsam mõte on see, et kui minevikus on suhted toonud sulle rohkem valu kui rõõmu ja sulle tundub, et sa ei taha niipea uuesti proovida, siis sinus räägivad vaid hirm ja valu. Pole oluline, mida sa otsustad, tähtis on see, et sa kasutad oma teadmisi ära ja pingutad selleks, et luua omale nauditav elu. Me kõik oleme võimelised üksinda vaid teatud kaugusele minema. Tugevas suhtes või abielus olevad inimesed võivad sulle kinnitada, et suhte juures on kõige ilusam asi see, et sa saad õnnetunde korrutada kahega ja valu jagada pooleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles