Galerii: Tiina Talumees esitles Tallinna moenädalal värsket sügiskollektsiooni

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. oktoobril Salme Kultuurikeskuses toimunud Tallinn Fashion Week (TFW) raames esitleti «TIINA by Tiina Talumees» sügiskollektsiooni. 

Kollektsioon koosneb 22 esemest, kuid moenädala raames jõudis lavale lisaks veel kaheks kleiti, mis valmisid spetsiaalselt TWF-i jaoks. Kollektsioon peegeldab moekunstniku isiklikku rõivakogemust, olles ühtaegu naiselik, praktiline ning ajatult klassikaline.

«TIINA by Tiina Talumees» uue sügiskollektsiooniga saab lähemalt tutvuda teisipäeval, 28. oktoobril Tiina Talumees Moestuudios toimuval salongiõhtul, mis asub Rotermanni kvartalis. «Ootame kõiki huvilisi tutvuma vastvalminud kollektsiooni seelikute, toppide ja kleitidega, mis pakuvad mõnusat leevendust sügisjahedate ilmade vastu. Moestuudio uksed on homme avatud 12.00-19.00,» kutsus Tiina Talumees.

«Tiina by Tiina Talumees» sügiskollektsioonis kasutatud materjalid on pehmed ja soojad ning toonid ja mustrite motiivid sulanduvad pehmelt teineteisesse. Esmakordselt on «TIINA» sügiskollektsioonis esindatud üleriided. «Tulles vastu mitmete «TIINA» brändi austajate soovile on nüüd tootevalikus klassikaline villane mantel, mis sobib hästi kandmiseks sügisel ja ka leebematel talveilmadel,» sõnas Tiina Talumees. 

«TIINA by Tiina Talumees» on väikeseeria bränd, mille puhul  valmivad tooted  erinevatesse suurusnumbritesse. Tegu on Tiina Talumehe enda  rõivakogemusel baseeruva brändiga ehk aegade jooksul on tekkinud disaineril palju lemmikuid, mis loovad tervikliku ja toimiva riidekapi. Kollektsioonid koosnevad väga praktilistest  ja palju kasutusvõimalust  pakkuvatest drapeeritud jersey-kleitidest. Olles küll kergelt puudutatud hetke moetrendidest, baseerub rõivabränd «TIINA» ennekõike siiski ajatul klassikal.

Esitlusele tulevatele kleitidele ja komplektidele lisavad sära spetsiaalselt «TIINA» brändi silmas pidades Tiina Talumees moestuudios valminud kõrvarõngad, prossid ja poolvääriskividest valmistatud kaelakeed. 

«TIINA» erineb suuresti disaineri piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest. Toodete hinnad jäävad vahemikku 130 - 270 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles