Kuidas panna partnerit magamistoas sinu soove täitma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas on teie magamistoas rollid jaotatud - kas pigem rahuldab mees sind või sina teda? Või hoolitsete selle eest, et mõlema vajadused saaksid rahuldatud? 

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Kui tunned, et tahaksid magamistoas aga midagi enamat, siis siin on mõned nõuanded, kuidas panna partnerit oma soove täitma, kirjutab Cosmopolitan.

1. Puuduta end sealt, kust tahaksid, et mees sind puudutaks. Ta ei saa sinu vihjetest aru? Puuduta end neist kohtadest, kust mees võiks sind puudutada. See peaks talle näitama, mida sa soovid.

2. Puuduta meest nii, nagu tema võiks sind puudutada. See on seksi kuldreegel: puuduta meest nii õrnalt, intiimselt või tugevalt, kuidas tema võiks sind puudutada.

3. Ütle talle, mis sulle ei meeldi. Kõige lihtsam viis, kuidas panna meest tegema seda, mida sa soovid, on talle otse öelda, mis sulle voodis meeldib/ei meeldi. Mees tahab sind rahuldada, seega tal on sinu kommentaaride pärast kindlasti hea meel.

4. Käitu nii, nagu mees poleks seda kunagi varem teinud. Ideaalis võiks mees täpselt teada, mida sa tahad ja teeks seda, aga alati ei lähe nii. Sa võid meest juhendada nii, nagu ta poleks teatud liigutusi kunagi varem teinud. Ta ei pruugi teada või mäletada, mis sulle meeldis.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Julgusta meest, aga ainult siis, kui ta teeb midagi, mis sulle meeldib. Kui oigad iga tema liigutuse peale, siis annab see mehele märku, et ta teeb kõike õigesti. Tegelikult see ilmselt pole nii. Kiida tema tegemisi vaid siis, kui need pakuvad sulle mõnu. Sel viisil jätab ta meelde, mis sulle meeldib ja teeb seda loodetavasti teinekordki.

6. Jäta mulje, et sul tuli just äsja mõni uus idee. «Tead, mis oleks eriti seksikas?» ja paku midagi omalt poolt välja. Jäta mulje, et sa pole varem selle asja peale tulnud ja tahaksid väga midagi uut proovida.

7. Ütle talle otse, mida sa tahad. Ole aus ja avameelne, ütle talle selgesõnaliselt, mis pakub sulle mõnu.

8. Ära kunagi teeskle. Kui sa ei ütle talle, et mõni asi ei tule tal kõige paremini välja, jätkab ta selle tegemist ega tee kunagi täpselt seda, mis sulle meeldiks. Aita meest ja ära teeskle naudingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles