Mehed kulutavad jalanõudele rohkem raha kui naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kingakauplus DSW viis meeste ja naiste seas läbi küsitluse, et kindlaks teha, millised on eri sugupoolte harjumused ja suhtumine jalanõudesse.

Osa asju olid suhteliselt etteaimatavad, näiteks see, et 42 protsenti vastanutest on oma lemmikjalanõusid kandnud töövestlusele minnes ja peaaegu veerand vastanutest on kingapaari alles jätnud sentimentaalsetel põhjustel. Ent üks avastus oli tõeliselt üllatav, kirjutab Glamour.

Kuigi enamasti arvatakse, et naised kulutavad kingadele suuri summasid, selgus DSW küsitlusest, et 2 protsenti meestest on kulutanud kingadele rohkem kui 1000 dollarit (790 eurot), kuid naistest tunnistas sama vaid 1 protsent. Vahe on küll väike, kuid siiski suutsid mehed naisi edestada.

Võiks ju arvata, et kuigi meeste jalanõud näevad suhteliselt lihtsad välja, ei kulu nende valmistamiseks ka kuigi palju aega ega materjali, kuid tuleb välja, et kvaliteetsed meestekingad võivad olla tõeliselt kallid.

Head naised, kes teie peres kulutab jalanõudele rohkem raha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles