Nippe, kuidas anda odavatele rõivastele kalli rõiva välimus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi muretsenud, et su riided ei näe kuigi kallid välja? Tahaksid rõivastega jätta muljet, et kulutad riietele tegelikkusest rohkem raha?

Marie Claire pani kirja mõned nipid, kuidas anda odavatele rõivastele kalli rõiva välimus.

Vaheta nööbid välja. Jakkide, kampsunite või isegi siidiseeliku nööpide vahetamine annab rõivale kohesele uue hingamise.

Vii riided keemilisse puhastusse. Odavate rõivaste keemiline puhastamine annab neile koheselt parema välimuse. Keemilises puhastuses käinud rõivad ei kulu nii kiiresti ära ja tulevad (peaaegu) alati kaunimana tagasi.

Eemalda ebavajalikud aksessuaarid. Kui soetad käekoti või mõne muu eseme, mille küljes on palju narmastega kaunistusi või ebaolulisi pandlaid, ürita need eemaldada. Taolised aksessuaarid võivad jätta odava mulje.

Hoolitse oma asjade eest. Oma kingade, kottide ja riiete eest tasuks hästi hoolt kanda – ka siis, kui need pole kuigi kallid. Kui hoolitsed nende eest, peavad asjad kauem vastu.

Vii jalanõud kingsepa juurde. Investeeri oma kingadesse. Isegi odavamatest poodidest soetatud kingad näevad paremad välja, kui kingsepp on neid puhastanud.

Hoiusta asju korrektselt. Hoia rõivaid riidepuudel ja kui võimalik, pane kingad, millega sa parajasti ei käi, tagasi karpidesse.

Lase rõivaid ümber õmmelda. Kui oled ostnud näiteks Zarast pintsaku, kuid soovid jätta muljet, et kannad Calvin Kleini, pöördu õmbleja poole. Ta ei saa küll su jakki Kleini omaks muuta, kuid ta saab võtta Calvin Kleini loomingust eeskuju ja muuta sinu rõivaese selle sarnaseks.

Eemalda rõivaste sildid. Kui soovid jätta muljet, et kannad kalleid rõivaid, eemalda oma rõivastelt sildid, mis võivad sind reeta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles