Esimene kohtumine: mida tasuks mehe juures jälgida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimese kohtumise ajal saab partneri kohta nii mõndagi õppida. Kui olete mehega väljas ja sa ei suuda otsustada, kas tasuks temaga uuesti välja minna või mitte, kaalu järgmisi küsimusi.

1. Kas temast võiks saada su järgmine kallim?

Sageli on meeste ja naiste arusaam suhtest täiesti erinev, kirjutab Allwomenstalk. Ürita jutu käigus selgeks teha, kuidas suhtub mees armusuhetesse ja üheöösuhetesse. Ütle näiteks: «Paljud mu sõbrannad eelistavad üheöösuhteid, aga ma leian, et need pole minu jaoks.» See annab mehele märku, et sa otsid pigem püsisuhet. Tema vastus peaks andma aimu, millise mehega on tegemist.

2. Millega ta tegeleb?

Uuri välja, kas mees käib tööl, kas töö hõivab terve tema päeva või kas on oht, et teie suhe oleks selline, et veedate oma päevi pidevalt koos. Muidugi võib juhtuda nii, et mees on töötu. Kas tal puudub motivatsioon, et tööd otsida või on ta lihtsalt laisk? Kui see häirib sind, siis võid rahumeeli teisest kohtingust loobuda.

3. Kuidas ta räägib naistest?

Jälgi hoolikalt, kuidas ta räägib naistest. Olgu tegemist tema naiskolleegidega, sõbrannadega, emaga või eksidega – see, kuidas ta neist kõneleb, ütleb mehe enda kohta nii mõndagi. Kas ta on kaastundlik ja toetab oma naistuttavaid? Või suhtub ta naistesse veidike vaenulikult?

4. Kas su sõbrad kiidaksid ta heaks?

Kui oluline su sõbrannade arvamus ikka on, sina oled ju see, kellele mees peab meeldima? Tõsi, aga ürita siiski ette kujutada, kas ja kuidas käituks mees su sõbrannade seltskonnas. Kas ta saaks nendega hästi läbi? Kas ta hoiaks pigem omaette? Võta selliseid asju arvesse, sest kui see mees jääb pikaks ajaks sinu kõrvale, peab ta kokku puutuma ka su sõbrannadega.

Ära saa valesti aru, need neli küsimust ei anna sulle kindlasti täielikku ülevaadet oma kaaslasest. Aga need aitavad otsustada, kas selle mehega oleks mõtet suhet luua või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles