Kümme asja, mida mehed ei pea naiste juures atraktiivseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldib klatšida. Nad märkavad meeste juures ka kõige tühisemaid asju ja arutavad neid omavahel. Kuidas on lugu meestega? Kas mehed jälgivad naisi ka sellise tähelepanelikkusega?

Kas keskmine mees, kelle töö pole mingil moel seotud moemaailmaga, mõistab midagi naiste riietusest, lõhnaõlidest või meigist? Mõni mõistab, kuid mõningad naiste välimusega seotud valikud ei ole meeste arvates atraktiivsed, kirjutab wmnlife.com.

1. Ekstravagantsed soengud

Pilkupüüdev soeng sobib karnevalile või väljakutsuva fotosessiooni jaoks. Igas teises olukorras tasuks aga eelistada tavalist soengut. Seda on tunduvalt kenam vaadata ja meestele meeldib katsuda juukseid, milles pole stiliseerimisvahendeid, kleepuva juukselakki ega midagi muud.

2. Paks kiht jumestuskreemi

Jumestuskreem on mõeldud selleks, et varjata peenikesi kortsukesi, vistrikke ja muid iluvigu. Jumestuskreem muudab näonaha välimuse tervemaks ja siledamaks ning annab parema jume. Kui su näost on aga näha, et oled kasutanud jumestuskreemi, siis ei kasuta sa seda õigesti. Jumestuskreem peaks jääma teiste silmadele nähtamatuks. Hajuta jumestuskreem hoolikalt, vastasel juhul jääb mulje, et kannad maski.

3. Sädelevad ja säravad silmalaud

Kui sa pole professionaalne meigikunstnik, siis ära kasuta sädelevat lauvärvi. Vaid üksikud inimesed suudavad selle välja kanda. Matid lauvärvid on parem valik, sest need jätavad loomulikuma mulje.

4. Tükkis ripsmed

Ripsmed lähevad tükki tavaliselt siis, kui kasutad liiga palju ripsmetušši. See kleebib ripsmekarvu teineteise külge ega jäta eriti kaunist muljet. Kindlasti tuleks kasutada ka kvaliteetset ripsmetušši. Katseta mitme tootja tušši selleks, et leida endale sobivaim. Kui tarvis, kasuta pisikest ripsmekammi, mis aitab karvu eraldada.

5. Ebaühtlaselt raseeritud keha

Pole vahet, kas tahad seda endale tunnistada või mitte, meestele meeldib sile nahk. Hoolitse terve oma keha eest. Veendu, et jalad ja kaenlaalused oleksid korralikult raseeritud. Sellised asjad võivad olla suurema kaaluga kui silmatorkav meik. See ütleb su isikliku hügieeni kohta nii mõndagi ja pole mõtet kasutada meiki, kui su ülejäänud keha näeb välja, justkui sa poleks sellele ammu tähelepanu pööranud.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

6. Kuiv nahk

Kuiva nahka pole meeldiv katsuda. Kuivad küünarnukid ja kannad näevad inetud välja. Kasuta niisutavad kreemi ja dušigeeli, mis muudavad naha pehmemaks.

7. Kollased hambad ja halb hingeõhk

Kollased hambad ja eemaletõukav hingeõhk ei ole kellegi arvates atraktiivsed. Mõtle, mis võib neid probleeme põhjustada. Kas suitsetad palju? Kas sa ei hoolitse oma hammaste eest korralikult? Jood liiga palju kohvi, musta teed või punast veini? Ürita see probleem võimalikult kiiresti lahendada. Kasuta valgendavat hambapastat või pöördu oma hambaarsti poole, kes oskab sind kindlasti aidata.

8. Vale huulepulk

Kui sind kutsutakse välja, mõtle ette, kuidas võib su huulepulk välja näha pärast õhtusöögi nautimist. Tõenäoliselt sööd koos õhtusöögiga ka oma huulepulga huultelt ära. See ei näe aga eriti kaunis välja. Samuti on inetu see, kui oled kasutanud huulepliiatsit, mille toon on huulepulga omast tumedam. Taoline kontrast ei ole ilus.

9. Liiga palju parfüümi

Parfüümid on loodud selleks, et inimesi isikupärasemaks muuta. Aga kui kasutada head asja liiga palju, siis see pole kunagi enam nii hea. Vaid veidike parfüümi muudab sind mehe jaoks atraktiivseks.

10. Avalikus kohas meikimine

Mehed ei taha eriti näha, kuidas naine end ilusamaks muudab. See rikub nende jaoks illusiooni. Lase mehel arvata, et sa oledki ilus. Kõiki meigiprotseduure võiks teha kodus, mitte avalikus kohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles