Birgit Õigemeel laseb lapsel oma päevarütmi ise valida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel Denim Dreami rõivabrändi esmakordsel esitlusel.
Birgit Õigemeel Denim Dreami rõivabrändi esmakordsel esitlusel. Foto: Denim Dream

Birgit Õigemeel (26) rääkis Naistelehele, et pole sihilikult kujundanud oma lapsele päevarežiimi, sest nende pere elustiil seda ei võimaldakski. 

Birgit on seda meelt, et igal lapsel on oma elurütm ja samamoodi nagu ei saa raamatute järgi sünnitama minna, ei saa ka last õpikute järgi kasvatada. «Kui Simeon sai 9kuuseks, kujunes tal välja hoopis talle sobiv režiim – ta läheb õhtul kell kümme magama ja ärkab hommikul kell üheksa. Päeval magab ka muidugi kaks korda. Ta on nii hea laps, et mina pean vaid mõne korra öösel tekki kohendama ja lutti suhu tagasi panema,» kiitis ta.

Sellise elukorralduse eest on aga noor ema saanud teiste emmede käest hurjutada. Nii on ta endaski kahtlema hakanud. Seda eriti siis, kui plaanis vahepeal last veelgi hiljem magama panna. Siis aga otsustas ta sellest mitte liiga suurt numbrit teha ja elu loksus ise paika. Birgit ja Indrek võtavad Simeoni enamasti endaga igale poole kaasa, tihti ka tööle. «Suvel oli palju selliseid võimalusi, et jäime pärast esinemist kuhugi Eestimaa otsa ööbima. Ikka kolmekesi,» meenutab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles