Muuda mõne nipiga oma magamistuba seksikamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeldivaks romantiliseks meeleoluks peab olema vastav ümbrus. Pelgalt puhtast voodist ei piisa, et magamistuba oleks hubane ja kutsuks vallatlema.

Women’s Health soovitab vältida ülišikki või ka lohakat kodukujundust ja pakub välja mõned nipid, mille abil saad muuta oma magamistoa õdusaks armupesaks.

Esiteks võiksid arvestada, et magamistuba on eelkõige mõeldud korralikuks magamiseks ja imeliseks seksiks. Kui vähegi võimalik, eemalda sealt kõik muu, mis neid tegevusi segab.

Valge voodipesu näeb šikk välja, aga ainult uuena. Arvesta sellega, et seks määrib ja hangi omale voodipesu, mis ei tee olukorda ebamugavaks. Proovi erinevaid tekstuure ja värve – vaata, kuidas need sulle mõjuvad. Punane mõjub paljudele atraktiivselt. Katseta, kas see muudab ka sind seiklusjanulisemaks.

Kui peres on väikseid lapsi, tasub mõelda korraliku ukseluku soetamisele. Ainuüksi teadmine, et laps võib keset ööd uksest sisse astuda, rikub meeleolu. Enim häirivad segavad faktorid just naise võimet erutuda ja orgasmi saada. Kui tahad täielikult anduda, siis hooliste juba varem, et saad vahekorra ajal ümbritseva maailma täielikult unustada.

Kuna naistel on segavate asjaolude tõttu lihtne seksi ajal muule mõelda, ei tasu hoida magamistoa seintel perepilte. Selle asemel võiksid seintele vaadata midagi, mis sind teatud moel mõjutavad. Näiteks võid seinale panna endast tehtud paljastavaid pilte või hoopis mõne abstraktse maali. Ka tume maastikumaal on parem kui foto vanavanematest.

Väga oluline osa romantilise atmosfääriloomisel on valgustus. See ei tohiks olla liiga ere, kuid see ei saa olla ka nii hämar, et ei paku visuaalset stimulatsiooni. Abi võib olla armsast öölambist või ka hämardavast lülitist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles