Lisa sügisele särtsu: kanna roosat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel Zoe ja Jennifer Garner.
Rachel Zoe ja Jennifer Garner. Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Näitlejanna Goldie Hawn lasi hiljuti oma juustesse lisada roosad salgud, et tähistada rinnavähi kuud. Tema tütar Kate Hudson kirjutas Instagramis pildi juurde: «Otsustasime oma toetust avaldada kandes uhkelt roosat.» 

Roosas rõivastuses on hiljuti nähtud ka näitlejanna Jennifer Garnerit ja stilist Rachel Zoet. Glamour.com uuris tuntud naistelt, kas roosa värv on alati trendikas või on selle värvitooniga võimalik ka eksida.

Paljude kuulsuste stilist Rachel Zoe ütles, et kuigi roosat kandes tuleks teatud reegleid silmas pidada, on roosa erinevaid varjundeid õnneks nii palju, et igaüks leiab omale sobiva värvitooni.

Rachel Zoe
Rachel Zoe Foto: Richard Shotwell/AP

Näitlejanna Molly Sims ütles entusiastlikult, et roosat värvi võib igaüks proovida, sest kõik on võimelised roosat välja kandma.

Molly Sims
Molly Sims Foto: Byron Purvis/AdMedia/SIPA/Byron Purvis/AdMedia/SIPA

«Mulle meeldib õrnroosa, mitte intensiivne fuksiaroosa,» sõnas Katherine Schwarzenegger. Tema ema Maria Shriver nõustus: «Mina küsin stiilinõu oma tütrelt!»

Katherine Schwarzenegger ja Maria Shriver.
Katherine Schwarzenegger ja Maria Shriver. Foto: Byron Purvis/AdMedia/SIPA/Byron Purvis/AdMedia/SIPA

Telesaate juht Giuliana Rancic ütles, et roosa värv on alati moodne. Rancic lisas, et talle tundub, et ka meestele meeldib, kui naised kannavad roosat. 

Giuliana Rancic.
Giuliana Rancic. Foto: MAVRIXONLINE.COM
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles