Sügise saabudes muutub peolettidel värskete köögiviljade valik kesisemaks. Hea alternatiiv on sel ajal toitudes kasutada külmutatud köögivilju, mis on samuti vitamiini- ja toitainerikkad. Külmutatud köögiviljadest valmistatud road valmivad kiiresti ning nendest saab näiteks lihtsa tööpäevajärgse õhtusöögi valmistada.
Kanavokk neljale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanavokk neljale
- 2 sl õli
- 200 g broilerifileed
- 2 küüslauguküünt
- soola ja musta pipart
- 400 g külmutatud köögiviljade vokisegu
- 0,5 dl teriyaki-kastet
- 1 sl hoisin-kastet
- basmatiriisi
Kuumuta vokipannil õli. Pruunista ribadeks lõigatud broilerifileed mõni minut. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta hetk. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa külmutatud köögiviljade vokisegu, teriyaki- ja hoisin-kaste. Kuumuta kiirelt veel mõni minut. Serveeri riisiga.