Kanavokk neljale

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kana-wok
Kana-wok Foto: Toiduliit

Sügise saabudes muutub peolettidel värskete köögiviljade valik kesisemaks. Hea alternatiiv on  sel ajal toitudes kasutada külmutatud köögivilju, mis on samuti vitamiini- ja toitainerikkad. Külmutatud köögiviljadest valmistatud road valmivad kiiresti ning nendest saab näiteks lihtsa tööpäevajärgse õhtusöögi valmistada.

Kanavokk neljale

  • 2 sl õli
  • 200 g broilerifileed
  • 2 küüslauguküünt
  • soola ja musta pipart
  • 400 g külmutatud köögiviljade vokisegu
  • 0,5 dl teriyaki-kastet
  • 1 sl hoisin-kastet
  • basmatiriisi

Kuumuta vokipannil õli.  Pruunista ribadeks lõigatud broilerifileed mõni minut. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta hetk. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa külmutatud köögiviljade vokisegu, teriyaki- ja hoisin-kaste. Kuumuta kiirelt veel mõni minut. Serveeri riisiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles