Viis märki, et mees ei armasta sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olete mõnda aega koos olnud. Seks on hea ja üldiselt on mehega koos tore olla, kuid aeg-ajalt mõtled sellele, kas ta ikka tõesti armastab sind.

Suhteekspert Jane Greer ütles, et viis märki aitavad kindlaks teha, et mees tegelikult ei armasta sind, kirjutab GalTime.

1. Ole tähelepanelik, kui mees ütleb sulle: «Ma tahan vaid sinuga olla»

Tekib küsimus, et kellega siis veel? Kelle teisega võiks mees tahta koos olla? Mida see üldse tähendab?

2. Ta ütleb: «Ma tahan, et sünnitaksid mulle lapse»

Mehed ütlevad selliseid asju kirehetkel ja sel hetkel mõtleb ta seda ka tõsiselt, kuid tegelikult on ta juba järgmisel päeval oma meelt muutnud.

3. Ta ei väljenda oma kiindumust

Või väljendab, kui siis sa suudled teda ja avastad, et mees hoiab suudluse ajal silmi lahti ning vaatab uudishimulikult ringi. Selle märgi suhtes tasuks olla ettevaatlik.

4. Ta annab ja murrab lubadusi

Kui ta lubab sulle pidevalt, et lähete koos välja või ta lubab sind oma perele tutvustada, kuid seda pole veel juhtunud, siis võib-olla on tal mingi kindel põhjus, miks ta oma lubadusi murrab.

5. Ta räägib tihti tulevikust, aga tulevik ei taha tulla

Ta räägib pidevalt asjadest, mis ootavad teid ees, mida tulevik toob aga lõpuks ei saa sa ühtki neist asjadest reaalselt kogeda. Kui mõistad, et ootad midagi, mida kunagi ei juhtu ja ainuke asi, mida sa sellest suhtest saad, on hea seks, siis võib-olla teeskleb mees, et armastab sind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles