Lihtne suhkrukoorija retsept pehmete huulte heaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jahedate sügisilmadega muutuvad huuled kuivaks. Turguta oma liivapaberit meenutavaid huuli isevalmistatud suhkrukoorijaga.

Suhkrukoorijad maitsevad hästi ja teevad naha tervisega imesid. Suhkrust tehtud koorijad toimivad hästi esimeste vananemismärkide vastu, pinguldavad nahka ja koorivad nahka poore ummistamata, vältides samal ajal ka punetuse teket. Sega oma koorija ise kokku, et saaksid retsepti oma maiste järgi mugandada. Divine Caroline pakub välja huultele mõeldud suhkrukoorija retsepti, mis praeguste halvenevate ilmadega hästi ära kulub.

Koostisained

  • Pool tassi suhkrut. Suhkur meelitab niiskust ligi ja hoiab nahka niisutatuna. See toimib ka loodusliku koorijana, jättes naha välimuse värkemaks ja nooruslikumaks.
  • 2 tl extra virgin oliiviõli (sobivad ka kookosõli või mandliõli).
  • 7 tilka piparmündiekstrakti. See lõhnab hästi, aga selle rahustav toime mõjub ka peavaluleevendajana.
  • Poole sidruni koor. Sidrunis on rikkalikult C-vitamiini, mis teeb naha säravamaks. Ühtlasi aitab sidrun surnud naharakke eemaldada. Tähelepanu! Kui teed seda koorijat vaid huulte koorimiseks, siis ära sidrunit lisa. Kui teed selle kogu keha koorimiseks, siis on sidrun väga virgutav koostisosa.

Sega koostisosad kokku ja aseta segu õhukindlalt suletavasse anumasse, mille saad panna külmkappi. Parimate tulemuste nimel kasuta koorijat kaks korda nädalas. Võid proovida sama retsepti ka teiste lõhnadega: lavendli, apelsini või eukalüptiõliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles