14 märki, et mees petab sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmise teemal on tehtud palju uurimusi ning on selgunud, et 25-75 protsenti meestest otsib põnevust oma igapäevasest suhtest väljapoolt. Sellest tekib küsimus, et milleks üldse suhet luua, kui sa oled inimene, kes vajab vaheldust.

Fakt on see, et inimesed – nii abielus kui paarisuhtes – langevad truudusetuse lõksu mitmel erineval põhjusel. Kuigi neile põhjustele võib olla keeruline «ravi» leida, tasuks teada, millised märgid võivad paljastada, et mees petab sind. Seda enam, et väidetavalt kuni 70 protsenti naistest pole teadlikud, et mees võib neid petta, kirjutab StyleCaster.

1. Ta kaob sageli ära

Sa ei pea oma mehel 24/7 silma peal hoidma, aga kui tal on kombeks sageli ära kaduda, siis ilmselt on midagi toimumas. Kas ta lubab sulle kohe tagasi helistada, kuid teeb seda alles kaks päeva hiljem? Kas ta telefon on pidevalt välja lülitatud? Kas tal kulub pool päeva aega, et su sõnumitele ja e-kirjadele vastata? Kas ta kaob nädalavahetuseks semudega ilma, et helistaks või saadaks sulle vähemalt ühe sõnumi? Kui vastasid mõnele neist küsimustest jaatavalt, siis tasuks uurida, mis toimub.

2. Ta võtab alati telefoni kaasa, kui lahkub toast

Praegusel ajal on paljud inimesed oma telefonidesse armunud, aga kui märkad, et mees võtab oma telefoni igale poole kaasa ja toob ettekäändeks, et ta peab töökõnesid tegema ka siis, kui läheb köögist juua võtma, siis võib-olla on sul põhjust teda kahtlustada.

3. Enamik tema Facebooki sõpradest on seksikad naised

Mis toimub? Usud tõesti, et need kõik tütarlapsed on ta sugulased?

4. Ta peab ootamatult igal õhtul kauem tööl olema

Aeg-ajalt tuleb teha pikemaid tööpäevi, et kõik ülesanded saaksid tehtud, aga kui täheldad, et mees on hakanud sageli ületunde tegema ega viitsi sulle selgitada, millised projektid on tal parajasti käsil, peaksid võib-olla veidike detektiivitööd tegema.

5. Ta on sinu vastu ebatavaliselt meeldiv

Siinkohal muutub asi veidike keeruliseks. Iga kena žest ei tähenda seda, et mehel on kõrvalsuhe, aga kui mõni teine märk vastab tõele ja mees hakkab sulle ootamatult lilli kinkima, siis võib-olla on tal midagi südamel.

6. Tema telefon on alati lennurežiimil

Kahtlane! Sel viisil ei saa keegi näha, millised sõnumid tema telefoni tulevad.

7. Ta ei taha sinuga välja minna, kuid tahab õhtuti kaua väljas olla

Kas tahaksid olla suhtes mehega, kes tahab sinuga kohtuda vaid kell 3 öösel, kui ta on purjus? Võib-olla oled sina samasugune ja sul on mitu silmarõõmu, kellele vabal ajal helistada. Aga siiski tasuks teada, et kui mees ei taha kunagi sinuga koos välja minna, siis ilmselt tahab ta kellegi teise endaga koju viia. Kui ta kedagi teist ei leia, alles siis helistab ta sinule.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

8. Ta ei pea plaanidest kinni

Ole ettevaatlik, kui mees hakkab tühistama õhtusöögiplaane, saadab sulle sõnumi, et miski muu tuli vahele ja ta ei jõua su sõbranna sünnipäevale. Sa võid talle helistada, aga tõenäoliselt ei vasta ta telefonile.

9. Ta on järsku muutunud puhtusearmastajaks

Kui ta pole eelnevalt huvi tundnud oma auto või kodu puhtuse vastu, kuid nüüd on hakanud koristama ja tolmurulle otsima, siis võib-olla on asi selles, et ta üritab tõestusmaterjalidest lahti saada. Kui tahad tõesti teada, kas ta petab sind, mine talle ootamatult külla ja vaata üle, mis toimub.

10. Tema seksuaalsed eelistused on muutunud

Seda peetakse selgeks märgiks, et mees petab. Kui ta soovib tihemini seksida või tahaks proovida kohti, kus te varem pole vahekorras olnud, siis ilmselt on ta leidnud uue vaatenurga seksile. Uurimused on näidanud, et kõrvalsuhetes olevatel meestel on rohkem testosterooni, mistõttu on ka nende sugutung suurem.

11. Ta on muutunud ülbeks ja võtab pidevalt kaitsepositsiooni

Mõnikord ilmutab süütunne end ärrituse või paranoiana. Kui ka kõige süütumad kommentaarid ajavad meest endast välja, peaksid jälgima, kas ilmneb ka teisi ohumärke.

12. Ta muudab sinu enesetunnet halvemaks

Kui ta on äkki hakanud sind norima ja su keha, tööd, kodu vms kritiseerima; kui ta norib meelega su iseloomujoonte, riietuse või tõekspidamiste pärast tüli, siis võib-olla on tema südame võitnud teine naine.

13. Su sõbrad näevad, et mehel on konto Tinderis (või mõnes muus kohtinguportaalis)

Mees võib tuua ettekäändeks selle, et ta pole lihtsalt jõudnud oma vana kontot veel ära kustutada, aga olgem ausad, ilmselt otsib ta sealt lihtsalt potentsiaalseid kaaslasi.

14. Ta jääb sulle valetamisega vahele

Mitme naisega suhtlemine on keeruline ja ka kõige taibukam mees võib vahele jääda. Ta ütleb, et oli sõpradega baaris, aga hiljem väidab, et oli hoopis kolleegidega restoranis. Kumb lugu vastab tõele? Mitte kumbki?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles