Kuus varjatud märki, et oled leidnud hea kaaslase

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord saame kohe aru, et meie elus tähtsal kohal olev mees jääb meiega pikaks ajaks. Võib-olla tunned liblikaid oma kõhus ega suuda lõpetada naermist, kui mees on sinuga. Aga ekspertide sõnul ei pea paarisuhte alguses tingimata tundma suurt keemiat.

Paari esimese kohtingu järel on normaalne, et su hinges valitseb segadus. Ent mida rohkem te mehega tuttavaks saate, seda enam mõistad, et sul on tema vastu tõepoolest tunded. Siin on kuus varjatud märki, et oled leidnud hea mehe, kirjutab Shape.com.

Teie esialgne tervitus on veidike kohmakas

Võib-olla komistab mees trepil või ulatab sulle tervituseks väriseva käe. Kuigi see võib alguses sind kahtlema panna, võib närvilisus tähendada head: mees tahab tegelikult sulle head muljet jätta. Ürita piinlikkusest ja kohmakusest mööda vaadata, naerge selle üle ja tõenäoliselt muutub mehe olek õhtu jooksul vabamaks.

Ta tegi enne kohtingut eeltööd

Võib-olla uurib ta koera kohta, kellega koos sa Facebooki piltidel oled või küsib mõne seriaali kohta, mida sa oled oma lemmikute hulgas maininud. Kui sa tõepoolest meeldid mehele, siis paneb ta detaile tähele.

Sa ei vaata temaga olles kannatamatult kella

Kui sulle tundub, et teie vahel pole kohe erilist keemiat, samas ei pannud sa tähelegi, kuhu kadusid need tunnid, mis te koos veetsite, siis see näitab, et teil on palju ühiseid asju, mida arutada. Lõpuks suudad sa välja selgitada, kas sellest mehest võib saada su tulevane kallim või mitte, kuid esialgu keskendu sellele, et teda paremini tundma õppida. Kui sulle meeldib see, mis tunde ta sinus tekitab ja teil on koos lõbus, ära muretse muu pärast.

Ta räägib oma perekonnast head

Kas ta on maininud, et tegi eelmisel nädalavahetusel midagi lõbusat koos oma noorega õega? See on hea näide, kuidas mees kohtleb oma elus olulisel kohal olevaid naisi. Ta peaks mainima oma lähedasi justkui muuseas, mitte selleks, et saada sinu heakskiitu või näha, kuidas sa sellele reageerid.

Ta ei põe pisiasjade pärast

Kui peate kohtuma baaris, ent kohale jõudes selgub, et see koht on rahvast täis, pole mehel midagi selle vastu, et uurida teisi baare ja lokaale. Ekspertide sõnul tasuks jälgida seda, kuidas mees reageerib väikestele tagasilöökidele, sest need võivad paljastada tema tõelist iseloomu.

Ta uurib pidevalt, kas sul on kõik hästi

Kui ta küsib sinult korduvalt, kas su toit maitseb hästi või kas sinu tellitud jook on ikka hea, siis ta teeb seda selleks, et veenduda, et sul on kõik korras. Ta seab sinu tunded ja mugavuse esikohale. Kinnita talle, et kõik on hästi ja mees saab lõõgastuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles