Galerii: Denim Dream tähistas 20. tegutsemisaastat oma moekollektsiooniga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Denim Dream kauplusteketi omanik ja paljude maailmakuulsate moebrändide maaletooja Põldma Kaubanduse AS tähistas piduliku juubeligalaga oma 20. tegutsemisaastat. Just nii palju on möödunud ajast, mil Eesti turul hakati müüma esimesi teksapükse.  

Suurejoonelise peo kulminatsiooniks oli ettevõtte isikliku rõivabrändi Denim Dream esmakordne esitlus.

«Julgustame kõiki inimesi oma unistuste poole püüdlema, suurelt mõtlema ja plaane ellu viima,» räägivad Põldma Kaubanduse omanikud, lisades «julgustades teisi oleme ka ise sel aastal teinud esimesi samme oma suure unistuse suunas, milleks on Denim Dream isikliku rõivabrändi loomine, mille idee ja pikaajaline eesmärk on meil olnud juba 20 aastat.»

Moebrändi disaineri Svetlana Puzorjova sõnul on Denim Dream kollekstiooni esimene osa inspireeritud Prantsusmaast ja sealsetest unetutest öödest, teine osa aga Taimaa loodusest ja põnevatest värvikombinatsioonidest ning kolmas osa Eestimaa puutumata loodusest ja kuumadest suveöödest.

Denim Dream kollektsiooni esitlusel astusid modellidena lavale teiste hulgas ka Birgit Õigemeel, Eda-Ines Etti ja Liis Lemsalu. Kollektsioon jõuab Denim Dream kauplustesse müügile alates 2015. aasta kevadest.

Peo muusikalise osa juhatasid sisse Koit Toome ja Jorma Puusaag oma parimate paladega ning õhtu teises pooles hullutas peokülalisi Jaagup Kreem ja Terminaator, esitades nii oma hitte kui ka uusi lugusid vastilmunud plaadilt Vaikus meri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles