Wob - Hollywoodi popim soengutrend

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Reuters/ScanPix

Wob ehk lainelokiga bob on uus kuum trend, mille on nüüdseks ära proovinud juba väga paljud tuntud naised. 

Wobi võib üha enam kohata punasel vaibal, kus paljud staarid hindavad selle soengustiili lihtsust ja naiseliku võlu. Wobis on kerge lainelokk ja juuksed ulatuvad lõua või õlani, olles kuklas veidi lühemad kui eesosas. Kuna lokid on kergelt sassis, jääb sundimatu ja nooruslik üldmulje, kirjutab Fox News.

Julianne Hough. Foto: SIPA
Julianne Hough. Foto: SIPA Foto: Byron Purvis/AdMedia/SIPA/Byron Purvis/AdMedia/SIPA

Kõige parem on see, et wob sobib pea kõigile. Staarid hindavad uut soengutrendi, sest see pakub mängulist vaheldust, aga selleks ei pea juukseid liiga lühikeseks lõikama. Samas on see ka mitmekülgne, sest sobib nii punasele vaibale kui kontorisse.

Emma Roberts. Foto: Reuters
Emma Roberts. Foto: Reuters Foto: ERIC THAYER/REUTERS

Et sellist soengut saada, tuleks esiteks lõigata vaba moega bob, mis jätaks juuksed nii pikaks, et need saaks kuklas hobusesabasse panna. Stilist Nelson Vercheri sõnul on kõige parem, kui juuksepikkus jääb õla ja lõua vahepeale, sest siis istuvad lokid kõige kaunimalt. Soengu säilitamiseks peaks seda iga kuue kuni kaheksa nädala järel trimmima, et õige pikkus püsiks.

Nicole Richie. Foto: AP
Nicole Richie. Foto: AP Foto: Charles Sykes/AP

Lokid tee korralike lokitangidega või keskmise suurusega harja ja fööniga, kui tahad pehmemaid lokke. Lokitange kasutades pane tähele, et võtaksid korraga vaid peene salgu ja ära lokita kogu pead, sest tulemus peaks olema pisut lohakas, mitte liiga viimistletud.

Kate Mara. Foto: Sipa
Kate Mara. Foto: Sipa Foto: Frazer Harrison/AFP

Kui sul on loomulikud lokid, siis tasub juukseid taltsutada lokipalsamiga, mis võtab kahusust vähemaks. Üksikuid salke võid timmida lokitangidega, kuid ülejäänu jäta nii, nagu need parasjagu on.

Kerry Washington. Foto: AP
Kerry Washington. Foto: AP Foto: Matt Sayles/AP

Kindlasti ära tee liiga jäikasid lokke, muidu on oht välja näha vanaemalik.

Jennifer Lawrence. Foto: Reuters
Jennifer Lawrence. Foto: Reuters Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Paksemate juuste puhul võib jätta juuksed pisut pikemaks ja kasutada stiliseerimisel hoopis kuiva pihustatavat juuksevaha. Õhemate juuste korral lisa kuivatamisel juuksejuurtele volüümi ja ära hiljem stiliseerides toodete kasutamisega liiale mine, sest vastasel juhul võivad juuksed peadligi vajuda ja jääb mulje, et need on rasvased.

Emma Stone. Foto: SIPA
Emma Stone. Foto: SIPA Foto: Giulio Marcocchi/SIPA/Giulio Marcocchi/SIPA

Üks võimalus vabama wobi saavutamiseks on pärast pesu pihustada juustesse meresoolapihustit ja lasta juustel kuivada õhu käes. Tee lokkide saamiseks näiteks lõtv krunn ja kui juuksed kuivanud, lase krunn lahti ning mudi soengut näppudega hea kuju leidmiseks.

Beyonce. Foto: Reuters
Beyonce. Foto: Reuters Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS

Stilistide sõnul sobib wob pea kõigi näokujudega, kuid kõige kasulikum on see neile, kel on ovaalne näokuju, tuues näo kaunilt esile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles