Kuidas varjata untsu läinud soengut?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me kõik oleme seda kogenud – jalutame lootusrikkalt juuksurisalongi, veedame seal tunnikese ja astume välja pisarad silmas, sest soeng pole sugugi selline, nagu ette kujutasime. Mingil põhjusel on paarist sentimeetrist saanud kümme või enam sentimeetrit ja sa vaatad kurvalt, kuidas su kaunid kiharad vedelevad põrandal.

See muudab kurvaks, kuid õnneks saab teatud nippide abil inetut soengut varjata. Women’s Health Magazine pani kirja mõned nõuanded, mida tasuks meeles pidada.

  • Kasuta aksessuaare

Juuksenõeltest ja peapaeltest saavad nüüd sinu parimad abimehed. Kui su nägu ümbritsevad salgud on ebaühtlased, tõmba neid tahapoole ja kinnita kiharad klambri abil. Kui sulle ei meeldi sugugi su uus tukk, kasuta peavõru või –paela, et oma soengut muuta.

  • Eksperimenteeri juuksehooldusvahenditega

Kui su juuksed lõigati liiga lühikeseks või tehti sulle soeng, mis sulle sugugi ei meeldi, võta seda kui väljakutset ja mängi natuke oma juustega. Kasuta näiteks lokitange, lokirulle või juuksesirgendajat, et kujundada oma soengut meelepärasemaks. Praegusel ajal on niivõrd palju erinevaid vahendeid, mille abil saab oma soengu iga päev uueks muuta. Kui julged natuke eksperimenteerida, siis leiad lõpuks kindlasti soengustiili, mis sulle kõige rohkem meeldib. Ära karda uusi asju proovida!

  • Pane juuksed kinni

Kui juuksed on piisavalt pikad, et neid kinni panna, tee omale hobusesaba või mõni kelmikas punutis. Ka krunnid on väga populaarsed, seega ära näita välja, et üritad oma soengut varjata, vaid avalda teistele trendika krunni või punutisega muljet.

  • Kasuta juuksepikendusi

Kui juuksed on sinu arvates tõesti liiga lühikeseks lõigatud, võid ju alati kasutada juuksepikendusi. Juuksepikendused on erineva pikkuse, värvitooni ja stiiliga. Kui tahad oma soengule lisada pikkust või lopsakust, proovi juuksepikendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles