Galerii: Katrin Kuldma Muhu tikanditega kaunistatud sügiskollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 17. oktoobril tuli Vabalava Blackbox saalis tervikuna kodumaise publiku ette Milano moenädalal edukalt esitletud Amanjeda by Katrin Kuldma sügis-talvine kollektsioon ja moevaatemäng «A Shirt to Steal». Kutsutud külalisi üllatas džässilik-rokiliku kontserdiga Eda-Ines Etti.

Esitletud kollektsiooni iseloomustavad maailma kangaparemik, arhitektuurne disain ja ekspressiivsed Muhu tikandid. Valge betooni pehmele koloriidile lisanduvad jõulise musta ja valge kombinatsioon ning grafiithall ja tiigipuu soojad toonid. Monokroomne summutatud koloriit vastandub rikkalikule värvidemängule ning metalselt küütlevad õhtukleidid lisavad vürsti kargetesse talveöödesse.

Amanjeda naiste kollektsioonis on lisaks Muhu temaatikale inspiratsiooni ammutatud meeste säravvalgetest päevasärkidest. Publiku ette jõudis seeria Amanjeda parimat rätsepatööd koos maailma tippklassi kangastest päevasärkidega. «A Shirt to Steal» moe- ja muusikaetendus tõi vaatajateni Amanjeda luksusliku sügis-talvise autorikollektsiooni, mis sisaldab nii minitiraažidena valminud mudeleid kui ka ainueksemplaridena unikaalse käsitööna valminud pidulikke komplekte.

Vaata pilte!

A Shirt to Steal from Raimond Kaljulaid on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles