Ilu-lounge: fookuses on huuled!

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik: Loore Härmat. Modell: Hanna
Meik: Loore Härmat. Modell: Hanna Foto: Jelena Rudi

Sellel sügisel on meigitrendide loojad pakkunud rohkelt valikuvõimalusi nii tagasihoidliku meigi  kui ka veidike vürtsikamate toonide austajaile. Tänases meigiloos keskendun huulemeigile, sest huuled on sel hooajal meigitrendides kesksel kohal.

Moes on küpsed külmad toonid alates kirsipunasest kuni tumelillani. Sellise huulemeigi korral tuleks

Naturel romantique.
Naturel romantique. Foto: Tootja foto

silmameik teha veidi mahedam ja ideaalselt sobivad selleks külmad pruunikad-beežikad toonid.

Arvestada tuleks sellega, et mida tumedam on huulevärv, seda korrektsemalt tuleks seda peale kanda ja veidike tasub huuli suuremaks joonistada.

Selleks, et huulepulk püsiks ja ei hakkaks kortsudesse kogunema või laiali valguma, on kaval  ääristada huulekontuur Sothys Universal Smoothing Lip Filler pliiatsiga. Seda võib kanda ka kogu huulepinnale - nii saad mõnusalt sileda aluspinna ja huuled näivad suuremad.

Edasi tee huulekontuur tumelilla pliiatsiga ja kanna pintsliga peale mõnusalt sügisene tumelilla Guerlaini huulepulk Kiss Kiss 362.

Tegin modellile kaks erinevat huulemeiki ja mõlemad toonid on hetkel supermoodsad.

Cherry Purple.
Cherry Purple. Foto: Tootja foto

Kes tumelillat tooni välja ei kanna, neile on alternatiiviks fuktsiaroosa värskust ja sära andev Mavala huulepulk toon nr 575 Cherry Purple. Siia sobib samuti külmades pruunikates toonides tehtud silmameik. Fuktsiaroosa sobib nii blondidele kui brünettidele!

Ja tagasihoidliku meigi fännidele on uudiseks see, et kogu meik tehakse pruunikates-beežides toonides. Tuleb lihtsalt meelde jätta, et silmadel kasutada natuke tumedamat pruunikat tooni kui oma nahk ja huultel samuti. Väga trendikas ja huuli hooldav huulepulk igapäevaseks kasutamiseks on Couleur Carameli nude tooni huulepulk Naturel Romatique toon 265.

Ei saa mööda minna huulemeigi puhul ka sellest, et nahk võiks olla kergelt jumekas ja särav, sest tumedad huulepulgatoonid muudavad naha veidi kahvatumaks. Sära ja kergelt virsikutooni jume annab näole The Balmi Cindy Lou Manizer särapuuder, mida saab kasutada põskedel, silmadel, dekolteel.

Meik: Loore Härmat. Modell: Hanna. Foto: Jelena Rudi.
Meik: Loore Härmat. Modell: Hanna. Foto: Jelena Rudi. Foto: Jelena Rudi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles