Imelise suhte viis suurimat saladust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis iseloomustab head, ei, lausa imelist suhet? Sa oled enamjaolt õnnelik ja usaldad ning austad oma kallimat. Need on tõesti olulised asjad, kuid imeline suhe on tegelikult palju enamat.

Mis tunne on elada unistuses? Mis tunne on olla suhtes, mida teised kadestavad? Muuda oma suhe paremaks ja saad ehk teada, soovitab PopSugar.

Siin on viis suurimat saladust, mida teavad inimesed, kes on väga heas suhtes.

1. Te kasvate koos partneriga

Õige inimene muudab sind ja tekitab sinus tunde, et sa tahaksid olla enda parem versioon. Vahet pole, kas see tähendab, et te aitate teineteisel pisiasju rohkem hinnata või võtate üle teineteise ambitsioonikuse. Te õpite ja arenete koos ning see on väga positiivne.

2. Sa saad olla täielikult sina ise

Te tunnete end teineteise seltskonnas täiesti mugavalt (vahest isegi liiga mugavalt, aga see ei pruugi olla sugugi halb asi). Teate üksteise parimaid ja halvimaid omadusi ning aktsepteerite neid. Pealegi arvab kallim, et sa näed meigita imekaunis välja.

3. Te ei kiirusta

Te ei tunne pidevalt muret selle pärast, mis suunas teie suhe liigub. Muidugi mõnikord on tähtis neil teemadel rääkida (nt millal kokku kolida?), aga te olete oma tunnetes kindlad. Te teate, et kui õige aeg on käes, jõuate te õigesse punkti oma elus. Te ei kiirusta selliste sammudega mõtlematult.

4. Te vaidlete nagu täiskasvanud

Mäletad, et kunagi kasutasid vaidlustes lauset «ma ei suuda enam niimoodi»? Õige partneriga vaieldes ei pea sa seda lauset enam kunagi kasutama, sest te olete piisavalt täiskasvanud, et küpselt vaielda. Teie vaidlustele ei järgne dramaatilisi lõppe. Te räägite probleemist, oma tunnetest ja annate teisele märku, mis tunde kogu situatsioon teis tekitab.

5. Te suudate ilma teineteiseta elada

Armastusfilmidest käib sageli läbi väide, et õige partner tekitab sinus tunde, et nüüd lõpuks ometi oled sa üks tervik. See ei pruugi aga päris tõsi olla. Muidugi toob partner su ellu rõõmu ja häid emotsioone, aga te peaksite olema suutelised ka eraldi olles tundma rõõmu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles