Kreemjas spinatine võileivakate rohkete seemnetega

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreemjas spinatine võileivakate rohkete seemnetega
Kreemjas spinatine võileivakate rohkete seemnetega Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Kreemjas spinatine võileivakate rohkete seemnetega

Kogus:  kahele kuni kolmele

  • 250 g spinatilehti või 125 g külmutatud spinatit
  • 100 g toorjuustu
  • 50 g fetajuustu
  • 2 spl jahvatatud seemnesegu
  • Dijoni sinepit maitsestamiseks

Auruta spinatilehed kergelt või mõni minut kuumas vees ja haki  peeneks või proovi neid saumikseri ja vähese koguse toorjuustuga püreerida. Sega hulka ülejäänud kogus toorjuustu ja peeneks hakitud fetajuust. Maitsesta dijoni sinepiga, sega läbi. Lisa hulka seemnesegu ja serveeri.

Väga maitsev röstitud leival. Katte alla võib peita tükikese ahjusooja peekonit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles