Seitse asja, mida naine peaks saavutama mehe abita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On tore, kui su elus on kallim või abikaasa, keda sa armastad ja kes sind toetab, kuid teatud asju peaks naine suutma saavutada mehe abita. Selleks, et olla iseenda parim versioon, pole sul tarvis kellegi teise heakskiitu.

Õnne ja edu on võimalik saavutada ka ilma selleta, et keegi pidevalt su kätt hoiaks. Järgnevalt on välja toodud mõned üpris olulised asjad elus, mida naine peaks suutma saavutada ilma kallimata, kirjutab Allwomenstalk.com.

1. Majandusliku kindlustatuse tagamine

Kui sa pole suuteline oma raha eest elama ja praegu maksab teie elamise eest kallim, mis saab sinust siis, kui teie suhe peaks purunema? Sul peaks olema töökoht, mis toetab su elustiili. Kuigi inimesed ütlevad sageli, et raha pole määrav, on seda siiski mugava elu nautimiseks tarvis. Üks tähtsamaid asju, mida naine peaks ise saavutama, on kindlustama majanduslikult oma seljatagust. See muudab sind iseseisvamaks ja sa muretsed vähem.

2. Sisemise rahuni jõudmine

Igal inimesel on probleeme oma välimuse ja iseloomuga, kuid ühel päeval jõuame punkti, mil oleme rahul sellega, kes me oleme. Sa ei peaks ootama mehe heakskiitu, et mõista, kui imeline sa oled. Sa peaksid selle järelduseni ise jõudma. Vaata vaid peeglisse ja kiida end nende asjade eest, mis sulle enda juures meeldivad.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

3. Kodu eest hoolitsemine

Naised armastavad korda ja puhtust, seega tasuks õppida selgeks, kuidas oma kodu eest hoolt kanda, süüa valmistada, tüütutest putukatest vabaneda jms. Kui elad koos mehega, siis saate kodutööd omavahel küll ära jagada, kuid oluline on siiski teada, kuidas üht või teist asja puhastada. Mida paremini sa selle kõigega kursis oled, seda lihtsam sul on.

4. Tööle sõitmine

Sa peaksid oskama ise tööle minna, hoolimata sellest, kas viibisid öösel kodus, sõbra juures või hoopis teises linnas. Sul peaks olema kas juhiluba ja isiklik auto või siis tasuks oma ühistrandpordigraafikud ja peatused selgeks teha. Sa ei saa alati sõltuda teistest ja loota, et keegi viitsib sind autoga kuskile ära visata.

5. Plaanide tegemine

Naine peaks suutma ise plaane teha. Ära looda, et kallim otsustab sinu eest, kus sa peaksid elama, mida õhtuks sööma või kuidas riides käima. Mõnel päeval võib kallim ju toidukraami valida või mõne muu otsuse vastu võtta, kuid üldiselt peaks täiskasvanud naine ise suutma oma asjade eest hoolt kanda.

6. Tervise eest hoolitsemine

Naine ei peaks trenni tegema vaid selleks, et mees tema välimusega rahul oleks. Oma välimust ei peaks üldse muutma siis, kui keegi on sulle peale käinud. Keha eest tuleks hoolitseda sellepärast, et sa tunneksid end paremini ja et su tervis oleks paremas korras. Tee trenni selleks, et olla terve ja kaua elada.

7. Iseenda päästmine

Ära looda, et mõni teine inimene tõmbab sind su masendusest välja. Ta võib sind ajutiselt õnnelikuks teha, aga kohe, kui see inimene lahkub, oled sa endiselt õnnetu. Vaid sina ise suudad oma käitumist ja ellusuhtumist muuta ning end õnnelikuks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles