Tallinna moenädalal saab näha ka Kaidi Kuuri uut kollektsiooni

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kuuri uus kollektsioon. Modell: Herke (E.M.A)
Kaidi Kuuri uus kollektsioon. Modell: Herke (E.M.A) Foto: Lilian Marie Merila

Kaidi Kuur esitleb 24. oktoobril uut sügistalvist kollektsiooni «Jacinto», mida iseloomustavad Salvador Dalist inspireeritud ümarad jooned, rohke tekstuurikasutus ning värviküllus. Inspiratsiooniallikaks on moedisainerile nii Dali kunstiteosed, muuseumiarhitektuur kui ka Dali elusündmused.

Kaidi Kuur kirjeldab: «Mulle meeldib fantaseerida ning luua enda jaoks vahel sürreaalne maailm. Sageli näib, et fantaasiamaailm on reaalsemgi, kui see, mis mind igapäevaselt ümbritseb.» Disainerile imponeerib lapselik naiivsus, mis näitab maailma teisest küljest.

Kaidi on ka veendunud, et sageli jääb palju märkamatuks, sest silmitsedes maailma pealiskaudselt ja kiirustades, ei märgata olulist ja kaunist. «Minu unistus on, et ma suudaksin muuta elu värvilisemaks väikeseid pisiasju rõhutades. Ka talvel võib olla rõivastus värvilisem ja julgemalt katsetada moega,» lahkab moedisainer uue kollektsiooni loomise tagamaid.

Sügistalvise kollektsiooni kleitide ja mantlite kangad on soojad, tekstuursed ja värvikülluslikud. Toonidest on valitsevateks varjunditeks sügiseselt küpsed ning sügavad toonid, teisalt tasakaalustavad värvigammat puhtad ja rahulikud toonid, näiteks naturaalvalge. Rõivaid kaunistavad hargipitsiga nahkvööd, mis on loodud Kaidi Kuuri koostöös nahkaksessuaaride brändiga Stuudio Nahk.

Kaidi Kuuri looming on mõeldud eelkõige eneseteadlikele, aktiivsetele naistele, kes soovivad rõivaid nii erilisteks sündmusteks kui ka igapäevasemateks olukordadeks. Käsitööna valmib kvaliteetsest kangast kohandatud istuvusega rõivas, mida klient naudib enam kui ühe hooaja. Kliendil on võimalus osaleda loomisprotsessis igal sammul ja saadav emotsioon muudab personaaltööna valmiva rõiva kahtlemata eriliseks ning meeldejäävaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles