Kohtingulehekülge kasutav naine: enamik seal olevaid mehi on abielus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine: kohtingusaitidel on enamjaolt abielus mehed
Naine: kohtingusaitidel on enamjaolt abielus mehed Foto: SCANPIX

Venekeelse meelalahtusportaali Limon lugeja, kes kasutab enda kohta nime Natalja, on soliidne naine, lahutatud ja natuke üle 50 aasta vana. Kaks aastat tagasi tekkis naisel üksi olemisest tüdimus ning ta pani end kasutajaks kirja ühele populaarsele kohtinguleheküljele.

Meeste valikukriteeriumid olid tal väga lihtsad. Ta soovis kohtuda korraliku Tallinna mehega, kes on 50. eluaastates ja kellel ei ole halbu harjumusi.

Sobivaid kandidaate oli umbes tosin, kuid nad kõik olid abielus, osa isegi ei varjanud, et on abielus.

Natalja sõnul ei  kartnud need mehed avaldada enda kohta tõest informatsiooni, nagu näiteks: olen 52-aastane, mul on lapsed, olen abielus.

«Küsisin esmalt, et kas nende naised teavad, et nad käivad kohtinguleheküljel,» selgitas naine. Loomulikult naised ei teadnud.

Ta lisas, et need mehed olid pannud oma õiged fotod, lootes et need naisele juhuslikult silma ei jää. On ka neid, kes panevad oma fotode asemel näiteks kuulsuste pilte.

«Kohtumiseks nende meestega tuleb end registreerida nagu hambaarsti juures,» muigas Natalja.

Naine jätkas, et kohtinguleheküljel olevate meeste sõnul otsivad nad seiklusi, kuid ei taha lõhkuda perekonda. Võõra naisega saab suhelda siis, kui oma naine on näiteks tööl.

Abielus mehed kurdavad kohtinguleheküljel, et nad ei saa lehekülge külastada tööarvutit kasutades. Seetõttu kasutavad nad nutitelefone eesmärgiga salasuhtlust varjata.

Natalja hoiatus naistele: nad ei saa eeldada, et kui nende mehed on õhtuti kodus, siis on nad truud ja korralikud pereisad. Hiljuti sai ta kohtingusaidil pakkumise 50-aastaselt mehelt, kes tegi huvitava ettepaneku. Mees oli nõus külastama võõrast naist lõunapausil.

Tegemist ei olnud seega kuigi romantilise kohtinguga, kuid selle eest lubas mees kingitusi ning üüri maksta.

Natalja ei soovinud sellist suhet, kuid kindlasti on naisi, kellele see sobib.

«Esmalt vaatan potsentsiaalse kaaslase profiili läbi. Iga kolmas mees kirjutab, et on abielus. Tegemist on vanusegrupiga 42 – 56 eluaastat,» teatas naine.

Isegi siis, kui abielustaatust märgitud ei ole, ei saa olla kindel, et mees ei ole abielus.

Natalja sõnul on ka neid, kes püüavad «vett segada». Need mehed muudavad sageli pärast mõningat suhtlust oma konto mitteaktiivseks.  

«Kohtingusaitidel saab kontot vajadusel kiiresti aktiveerida. Olen suhelnud väga romantiliselt meestega, kelle profiil on pärast seda kiiresti deaktiveeritud või kustutatud. Järgmisel päeval on nad tagasi, nagu poleks midagi juhtunud. Lõpuks on tulnud ülestunnistus, et nad on abielus,» selgitas Natalja.

Natalja sõnul on suhtlusel mõnevõrra ohtlik ka Skype'i  video. Ta suhtles seal mehega, kes paistis olevat mõjuvõimas, oli õllekõhuga, samas oli taustal perepilte ning diivanil oli lohakalt visatud hommikumantel.

«Olen nende kahe aasta jooksul näinud ja kuulnud üsna eksteermseid asju. Kui nende meestega suhelda, siis ilmuvad kohe pereprobleemid pinnale. Osa mehi on sellised, kes näitavad oma naiste pilte. Mul ei ole kahju vananeda koos kaminaga. Kuigi jah, mul on praegu üks mees silmapiiril............aga ta on abielus,» jätkas Natalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles